PR CUAET
-
Займаюсь із репетитором. Є багато нюансів, на які вказує вчитель. Окрім того що є 8 завдань із спікінг, щоб оцінити різні аспекти володіння мовою, є нюанси в середині кожного завдання за якими оцінюєттся відповідь.
-
Доброго дня !Скажіть будь ласка .Хто здавав екзамен CELPIP ,ви наймали репетитора для підготовки чи йшли з тією базою ,яка в вас була?Дякую!
-
А назад - друзья отписались что ответ пришел
-
Трек был туда, дата и время когда они получили все отображается, это ж UPS)
-
Я це не зроблю навіть якщо ви мені додатково насипете 100 тис. дол. Проте я не дуже розумію, як ви з моїх слів дійшли таких висновків. Я зовсім не плекаю ілюзій на рахунок демократичності чи розвиненості України як соціально, так і на рівні апарату управління (до Канади, я працював митним брокером - надивився того як працює "апарат" на все життя вперед). Проте моя думка якраз базується на прагматичності, яка як мені здається мала б переважити pettiness. Хоча я звісно можу помилятися. Це не є сфера моїх професійних знань - просто роздуми в голос Українського експата.
-
Можна через посольство
-
Відправила в Польщу UPS, дійшло за 3 дні. Для листа-відповіді зазначила зворотню адресу друзів в Варшаві, відповідь отримали через 3 дні і надіслали мені скан. Тому якщо немає часу чекати, можна й так робити)
-
Тут все досить однозначно. При будь яких подачах на ПР (крім гуманітарки та біженства) завжди подається вся сімя з чоловіком/дружиною та дітьми (крім випадків, коли ви їх хочете виключити з заявки) незалежно від їхнього місцезнаходження. Дуже маловірогідно що це можна обмежити, бо ви всеодно завжди можете спонсорувати своїх близьких родичів за загальною програмою.
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, а зараховуються години роботи тільки full-time? Якщо дитині 9 років, і мама не може працювати 8 годин в день. Які варіанти подачі на ПР, а може є, хто був в такій ситуації і подалися вже, як ви працювали на part-time, як по НОКу тоді пройти?
-
Це на жаль не просто. Мені щоб виписатися потрібно виписатися з постійного місця продивання, та з воєнкомату, що можна зробити лише особисто )))) Тому навіть з громадянством Канади, я також є громадянином України (та де юре постійним жителем України), і нічого з цим поробити не можу