PR CUAET
-
Найбільш цікаво чого aor припинили видавать 😢😢😢
-
Яка може бути довіра українським міграційним консультантам після цього?
-
Давно ,значить прикрили, бо людям слоти вже на кінець травня пропонували тобто з е черги, не з тих що відмовляються люди а з вільних слотів ті що мають з'являтися щоденно
-
Дякую вам!
-
Да тут всі ждуни )))
-
самый первый вьезд
-
Мені також цікаво чому у мене так пізно біометрія. Нажаль відповіді я ніколи не отримаю. Сидимо і чекаємо далі.
-
Может, сначала отправить им смену адреса?
-
Це коли ви скрін робили? В мене сьогодні на двох компах вікно було відкрито, але не зʼявилось такого 🤷🏻♀️
-
Зроблять (може буде трошки довше виготовлення) вони можуть перевірити ваше громадянство
-
Не зрозуміла, яке представництво?
-
Так
-
Дякую
-
В этом то и суть. Что вначале было это 👆, а потом началось ой мы принимаем гуманитарные кейсы, го подаваться на нее 😁. Вот многие, кого я знаю это прочитали и побоялись, а спустя год уже подались или планируют подаваться, тк либо программы закрыли, либо поняли, что не проходят по экономическим.
-
какая там травма, хуже, чем война? Многие в 16 в колледжи едут в другие города, не придумывайте на пустом месте.
-
Ну нє я не знаю по якій причині зупинили давать AOR. Ви знаєте? Коли почнуть давать знов? То хоч якось черга рухалась зараз печалька
-
Будем пытаться. Спасибо!.
-
Доброго дня! Шукаю допомогу як продовжити стаді перміт дитині після того, як поставили печать на продовження паспорту, і скільки це буде коштувати. Дякую
-
Все ви знаєте😉
-
Якщо зв’язатися не вдається, потрібно подавати скаргу до General Insurance OmbudService (GIO) який вирішує спори між страховими компаніями та клієнтами. Ця страхова уже декілька раз була перепродана чи переоформлена, дуже багато поганих відгуків, багато позовів на них
12 Jan 2024, 17:45
353584/458595
3 minutes ago