PR CUAET
-
Мабуть ця теорія теж не робоча, бо Портал 1 -19 вересня Портал 2 - 11 жовтня ECOPR немає
-
Будь ласка, більше поваги до учасників.
-
Я для ліцензії робила всі дипломи, то тепер у Вес для ПР чогось всі вони на листі. Я не знаю як правильно бути в цій ситуації 🙈
-
В них, швидше за все, бракує досвіду в роботі з гуманітаркою. Адже нею, в основному, займалися адвокати, адже гуманітарні кейси вважаються одними з найважчих. Тому подаватися на гуманітарну краще з адвокатом, який займається цим вже багато років. Консультант на те й консультант - від слова "консультація" і не більше
-
Перекладав довідку яку видав військомат, форма як і ця гілка називається IMM5546 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/imm5546.html
-
Дякую за чітку відповідь. По моїй ситуації :Ворк перміт куает дійсний 3 роки, Альберта. Ви праві , і мій "юрист" ,візьму в лапки, він не має досвіду в даній ситуацію сьогодні майже запоров підписання документів . Він вже визнав ,що був не правий. Але якщо чесно я трохи сциконув.
-
Гуманітарна - то Ванкувер, ця програма або Сідней або Торонто (Ніагара). У Торонто (Ніагару) Гуманітарка попадає вже після AIP, який вже рік з Українців отримають одиниці.
-
3 месяца