PR CUAET
-
Вітаю, чи хтось має приблизні терміни від оплати і сабміта всіх документів до номінації за ВС PNP EE опцією? В мене вже п'ятий місяць і тиша, все висить "in process"
-
Або помилились, або просто не хочуть бути заваленими запитаннями) і квітень тицьнули також 3 людини і березень 5. За березень хтось точно писав тут окремо, приміром
-
Вітаю. Отримав лист із наступним запитом: "Military Records: A certified copy of Military records. If you were exempt, please provide official proof of military exemption from the relevant authority " В листі ніде не вказано що треба надати заповнену форму IMM5546. Як думаєте - треба, чи краще ні адже імм офіцер про це не просив? Дякую.
-
Якщо ви тільки в жовтні подалися то вам тільки до АОРу чекати рік… Тому живіть своє життя зараз як би ви його жили без цієї аплікації. Працюйте, їздіть в гості, робіть дружині візу. Краще поговоріть зі своїм консультантом чи може ваша дружина отримати ворк перміт на основі вашого чи ні. Я не знаю як це працює з нашими відкритими. Якби у вас був закритий то вона б отримала спокійно відкритий ворк перміт. Але як мінімум туристичну візу ви їй спокійно можете зробити щоб вона приїхала сюди. А що такого небезпечного було тут що ви відправили її додому? І вона тут була на якій підставі тоді?
-
ми не знаємо, як відбувається процес імміграції, минув рік, як ми розлучилися, я відправив їх додому для безпеки, я не знав, що цей процес триватиме роками. у нас є свій консультант і ми просто покладаємось на те, що вона скаже. але це справді божевілля, ми нічого не можемо зробити.
-
у нас як був запит по мілітарі - в листі був бланк форми imm5546 з вимогою заповнення. у Вас трішки інший запит, отже форму (якщо ви не служили) заповнювати і надсилати поки що не потрібно
-
Чек в банку виписуєте на данні установи де подаєтеся
-
Якщо ви не служили то не можете давати 5546. Якщо служили то заповнюйте
-
Питання якщо немає прописки в Україні то просто заповнить заявку з минулою адресою?
-
В підлітків та молоді -18/19 років ще одна проблема з поверненням в Україну (або будь-яку іншу країну) в тому, що вони закінчують школу і вступають до вишів. І ось вступивши до вишу далі вони знаходяться в невизначеності. Бо якщо батькам доведеться повернутися через відсутність ПР, за навчання, вірогідно, вже не буде можливості сплачувати. Ця невпевненість додає стресу і їм і батькам. Не впевнена, що це кваліфікується як гуманітарне виключення, але це теж нелегко. Або якщо дитина закінчує школу - теж опиняється на порозі невизначеності. Бо не факт, що зможе довчитися і чи є сенс взагалі кудись вступати, платити за навчання, щоб потім усе кинути й поступати до вишу в Україні знову
-
Так ви маєте прийти вже з ним. Тоді тільки банк
-
Навіщо Вам почта? Просто в відділ банку Вашого треба піти і вони Вам зроблять чек, до 20САD друк, той чек до Вашого пакета документів додасте
-
Так хлопці ще і повернутися не можуть, бо стануть не виїзні. Чи буде мир в Україні після війни? Українці будуть під постійним прицілом поки під боком ненормальний сусід. Спокійного життя не буде. Не буде путін, буде інший царьок