PR CUAET
-
Я как раз это не путаю, unpaid representative может давать только консультацию по заполнению форм.
-
Ось тут же написано чітко: they may give the same services as paid representatives, but they do it for free
-
Вы путаете подпись и логин с консультацией и помощью
-
Ольга Я Вам ніякий чат бот ,А жива людина
-
Нужно не по тайтлу смотреть, а по выполняемым обязанностям. Тогда будет точнее и возможно ваши обязанности подходят по другим нокам, с совершенно другими названиями.
-
Все верно. Не может открывть аккаунт и подписывать. Но заполнять и консультации давать - может. Это эе разные вещи совсем.
-
Ваша форма просто недействительна. Ее или проигнорируют или пришлют дозапрос с уточнением
-
Тільки є різниця paid representative (це ж імміграційні консультанти з ліцензією) які відкривають аплікацією за клієнта. А є unpaid representative (як family member). І на сайті чітко написано, що він не має право навіть логінитись за апліканта
-
Ваша програма буде Alberta Opportunity Stream
-
Адвокати дорогі тут насправді Але подача досить не складна якщо немає особливих нюансів Загалом весь процес без консультантів і адвокатів 2-2,5 cad з одного дорослого Залежить від кількості документів які треба буде перекласти і завірити
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, по якій програмі краще податись. Працюю перманент фул тайм бухгалтером в Альберті уже 7 місяців, точно така сама посада була 5 років тому, і схожа за обов’язками півтора останніх роки не в Канаді. Англійська на високому рівні, але тест ще не здавала. Чоловік працює finance administrator перманент фул тайм. Чи варто обом евалюювати дипломи і подаватись по EE, чи краще одному евалюювати і подавати по AOS? Чи можна більше балів набрати по AOS і отримати швидше ПР? По Accelarated Tech Pathway не проходимо. Буду дуже вдячна за відповідь
-
Вот как я определил свой нок, есть специалисты кто может подтвердить/ опровергнуть?
-
Все верно. Человек просто запутался
-
Они для этого и существуют, чтоб делать за клиента его работу
-
Мы получили номинацию за 3 месяца, наши друзья за 1 месяц.
-
Остапе, я можу скинути вам умови програми. Тут на практиці знаю, все гуд
-
Всім привіт . Цікаво хто скільки чекав отримання номінації в Манітобі ? І чи змінювався у вас статус в заявці ?
-
Достатньо. У меня болшинство переводов 2017 года из Украины Использовала на визу, ПР, гражданство
-
A representative is someone who has provided advice or guidance to you at any stage of application process, whether that person received consideration (i.e. compensation) or not. Це вказано в самій формі use of representative. Я не розумію чому ви наполягаєте на своєму. Тобто, помічник може сидіти разом з аплікантам і разом заповнювати аплікацію, казати що писати і де навіть на початку роботи з аплікацією и до самого кінця. І не тільки дзвонити до IRCC після. І не важливо родич це або консультант якому платять гроші. Я сама була з обох сторін( і за мене робив імміграційний консультант за гроші все і я як родич також, і ніколи не були ніяких питань чи проблем з боку офіцерів) і консультанти напевно знають точно що можна а що ні робити. Ми навіть знаходились в різних містах з консультантом, все було онлайн і ноу проблем. І я не одна така, знаю багатьох. Чи можете ви скинути посилання доказ вашим словам? Дякую
-
Бо люди масово проходять ВЛК і зникають В законі є одне єдине трактування ухилення - коли пройшов ВЛК і потім не зʼявився по повістці. Все інше за законом не є ухилення.
12 Jan 2024, 17:45
3537/455327
3 minutes ago