Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 957.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Хотілось би взнати ваш кейс, якщо ви знаходитеся в цій гілці, значить також на гум подалися.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin
    wrote on last edited by
    В оттаве слоты на январь
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihor Kovalenko
    wrote on last edited by
    Я вам вчителя не підкажу, але маю практику здачі IELTS і celpip. Вже два екзамени вийшли терміни давності і от здав третій. (угу, то мене вже 4 роки не вибирали ніде на pr). Маю celpip 9. Оті оцінки що у вас плавають від тексту до тексту чи від вправи до вправи, то так і є по справжньому. Якщо пішли і отримали погані результати, просто одразу йдете і здаєте ще раз, без підготовки. Особливо це справедливо для reading/лисенінг. Дуже залежить який текст попадеться. Для врайтінг і спікінг також елемент удачі. Попадеться картинка з козою яка пасеться, і фіг що скажеш )))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Painted Turtle
    wrote on last edited by
    Нет, ни кто же не запрещает подавать, платить 3-5 тыс за рассмотрения заявки. IRCC тоже что-то "кушать нужно".
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Painted Turtle
    wrote on last edited by
    Вы хотите что бы так было. Но Иммиграционное Законодательство Канады - так не работает. С точки зрения Канады, если в стране исхода есть хотя бы часть контролируемой и безопасной лично ДЛЯ вас территории - это не повод оставлять вас в стране под защитой. Канада смотрит на это с позиции: В вашей стране есть безопасная территори, вы можете там жить. Если вас что-то не устраивает - разбирайтесь со своими государством сами. А кто там кого сильнее, крепче и тупее - это всё от лукавого. В Женевской Конвенции, где Канада является подписантом, и членом ООН - там нет таких слова "война с очень большим и страшным государством". В международном гуманитарном и прочим правом ни чего подобного нет. Украинцы даже не беженцы, и такого статуса не имеют. Всё что есть у Украинцев в Канаде - это специальные инструкции для IRCC по рассмотрению заявок на Open Work Permit, и временный запрет на депортацию. Всё!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihor Kovalenko
    wrote on last edited by
    Якщо зараз подаватися на Alberta Accelerated Techpath, то треба заповнювати EOI тільки в новій Альберта бальній системі? Чи ще окремо як і раніше з сайті Альберти коротеньку анкету/EOI де вказувалась так само EE профіль і NAICS роботодавця?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5413484716T Offline
    t5413484716T Offline
    Oleksandra Dziubenko
    wrote on last edited by
    Чи був у когось не приємний досвід при подачі в Оттаві? Я бачу що в основному про Торонто і Едмонтон йшлось на що слоти відмінили або не було в їх системі, а що до Оттави?
    1 Reply Last reply
    0
  • t380372870T Offline
    t380372870T Offline
    Mary 🪄
    wrote on last edited by
    Окей, якщо IRCC так не думає, то згідно з якою мотивацією вони вже видали українцям стільки апрувів і таки продовжують видавати?
    1 Reply Last reply
    0
  • t821475523T Offline
    t821475523T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Доброго дня Якщо я подам тата на візітор віза Але він пенсіонер, я вкажу що за фінанси відповідальна буду я Чи потрібно мені брати виписку з банку, що в мене дійсно є фінанси? Якщо так, то яка мінімальна сума повинна бути Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    M
    wrote on last edited by
    Не продовжать
    1 Reply Last reply
    0
  • t332312701T Offline
    t332312701T Offline
    Anna Tkach
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Чи можете надати контакти консультанта чи волонтера хто може допомогти вирішити питання з подовженням ворк перміту: я заповнила анкету та форму 5710. Але як не кручу, не підгружається форма 5710 до зявки видає помилку з датами. Дуже дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalia
    wrote on last edited by
    Люде, добрий ранок, я зовсім заплуталась. Коли створюєш Express Entry дітей туди вписувати чи ні?? Бо створила профіль а з депендантів тільки чоловік, то я задумалася, а дітей треба?
    1 Reply Last reply
    0
  • t959969671T Offline
    t959969671T Offline
    Марина
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Якщо приїхати на 4 дня раніше ніж на положення паспорту у Торонто (тобто за 64 дні) його продовжать або принципово ні? У кого був подібний досвід поділіться будь ласка.
    1 Reply Last reply
    0
  • t933663057T Offline
    t933663057T Offline
    Maksym Abrosimov
    wrote on last edited by
    Не встиг
    1 Reply Last reply
    0
  • t941587913T Offline
    t941587913T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуйста! Что в финансах нужно указать правильно? Пришел ответ , что не полная заявка(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Максим
    wrote on last edited by
    Условно говоря Канада приймет тех людей кто с оккупированных территорий, у них нету на мирной территории никого и ничего, а здесь в Канаде уже есть семья, друзья, жилье и т.д. Так как это уже не гуманно разрывать их с новым домом. Это то что мне описал адвокат. Понятно что условно если украинец подается на гуманитарку и у него есть куда и к кому вернутся, то его вернут, а если у него всё уже здесь образовалось по всем пунктам то его оставят в Канаде.
    1 Reply Last reply
    0
  • t380372870T Offline
    t380372870T Offline
    Mary 🪄
    wrote on last edited by
    Я не кажу, що все всім дадуть, але в глобального пропало всьо (поки що) немає
    1 Reply Last reply
    0
  • t380372870T Offline
    t380372870T Offline
    Mary 🪄
    wrote on last edited by
    Якби було так як ви пишете, ніхто б і не подавався, бо були б суцільні відмови. Вони теж є, але і апрувів багато навіть не в ідеальних кейсах (наскільки через екран можна судити про ідеальність)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    G Bla
    wrote on last edited by
    спустя 8 месяцев пришло такое письмо. Correspondence letter :) там написано что мои биометрические данные еще действительны. У кого такое было?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    А чи можу я подати з сторінки батька ? Тому що коли я захожу з свого cra кабінету я пишу шо я ще не була 18 місяців мені автоматично пише що ви ще не можете
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags