PR CUAET
-
Тут тоді вже питання визначення. І в першу чергу це буде залежати від самих людей. Якщо обоє людей ніде себе не вказують як пару, то це просто roommates. Якщо один з них вважає себе парою, а другий ні, то якщо перший може доказати вище перелічене - вони подружжя. Якщо обоє себе вважають поддружжям, то головне щоб вони мали докуенти які можуть переконати іміграційного офіцера, що вони таки подружжя, а не roommates чисто для іміграційної вигоди
-
Что то я зашел в NOC, и как я понял Lawyers нужны только в Квебеке, или может я неправильно пишу название?
-
В канаді common-law (якщо підкріплений відповідними документами) має таку ж силу як і свідоцтво про одруження. При тому не тільки в іміграції, а і в загальному цивільному праві. Наприклад поживши з дівчиною рік часу, вона може стати вашою цивільною дружиною, і коли розійдетеся, може мати право на отримання частини спільно набутого майна, та потенційних аліментів (в тих самих випадках в який на це матиме право зареєстрована дружина)
-
Мова більше не про подачу в розшук , а видача довідок від України , в яких вже буде або судимість, або находженя під слідством у якості обвинуваченого. А то що міжнародний розшук та екстрадиція пов’язани на двустороніх договорах чи приєднані до Межамериканськоі конвенції об екстрадиції (до речі, до якої Україна вже приєдналась у жовтні 2022) - це зрозуміло, що Україна повинна все робити згідно прописаної процедури . Але чому ця процедура повинна визвати проблему у Офіса Генерального Прокурора України , коли він має відкриту кримінальну справу або вже обвинувальний вирок суду , який вступив в закону дію?
-
В альберті є список професій, які НЕ підходять, якщо нема професії там, значить підходить: www.alberta.ca/aaip-alberta-opportunity-stream-eligibility Англійська має бути 4-5 селпіп
-
В Україні то процедура може бути змінена, але подача в міжнародний розшук чи екстрадиція, це процеси не Українські, і міняти їх для Українців ніхто не буде. Наразі це все виглядає як залякування, щоб люди меньше виїзжали, але звісно як це буде в майбутньому я не знаю - поживемо побачимо, як то кажуть