PR CUAET
-
Сколько будет стоить решить резерв на недельку для консульских услуг
-
Ну звісно, що в мене недостатньо даних і нерепрезентативна виборка, щоб отримати релевантну статистику. Ми тут за винятком кількох експертів ведемо розмови на обивательському рівні, на істину не претендуємо. І так, мені хочеться вірити в краще, але до чого тут це. Я не подавалася сліпо вхопившись за рекламу. Я маю свій план і стратегію. Можемо його розгромити прям тут, якщо цікаво. Але мої думки висловлені в цьому чаті не обовʼязково є відображенням мого кейсу.
-
Я подкреплял выписку из банка за все время работы.
-
Я б прикріпила до міграційного листа
-
Так , ми вже давно зверталися, але декому в группі подобаються ці роздуми на тему…тим більше , людина не є імміграційним адвокатом і консультантом, і як він стверджує вже є підданим короля, в чому сенс тут сидіти і всіх хейтити і гнути свою лінію як єдину і правильну , не будучи спеціалістом в даному питанні
-
Мова йшла про кейс в Квебеці. Там є ще додатковий етап із сертифікатом. І, як я зрозуміла, там при подачі на нього треба зазначати адресу родича.
-
Зашел в группу впервые, что бы получить какую-то полезную информацию, как я думал .а в итоге это смешно все читать , складывается впечатление что у многих людей в чате слишком много свободного времени . Одни придумали и своими догадками ,желанное за реальное выставляют . Вторые возомнили себя экспертами и с чего то они особенные именно знают «КАК КАНАДА ДУМАЕТ» , да это Факт кто-то получить , кто-то не получит, те кто не получат по гуманитарке, более смекалистые будут искать другие пути , кто-то будет ныть . Это жизнь . Не пойму почему нельзя быть просто добрее друг к другу раз уж так получилось что вы все плывете в одной лодке .
-
Работа - это не адоптация, хоть и есть элементом. Миллионы временных рабочих приезжают сюда по Mobility Pathway (морковку собирать, ямки копать) и работают тут год, живут где-то. Это не является адаптацией. А история "Украинцы поднимают экономику" - это всё манипуляции фактами. Если хотите, я вам докажу это на официальных цифрах от Канады или других источников, что Украинцы на экономику Канады влияют как муха на слона, к сожалению.
-
Доброго дня. А куди ви їдете на подачу?
-
Вже неодноразово питання підіймалося, я писала до організатора групи, на що , коли він запитав людину, він сказав , що його не просили припинити,
-
Тоді , я вважаю, що йому/їй немає чого робити як мінімум в цій гілці. Допомоги немає, а критикувати і самі себе прекрасно можемо
-
А зможете якось легенько у них запитати якщо буде шанс ? 🥹