Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 957.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t324126608T Offline
    t324126608T Offline
    Ale
    wrote on last edited by
    Может к вам добрались. По срокам вы должны бы уже результат скоро получить
    1 Reply Last reply
    0
  • t199236289T Offline
    t199236289T Offline
    Алексей Шарапов
    wrote on last edited by
    Зашел в группу впервые, что бы получить какую-то полезную информацию, как я думал .а в итоге это смешно все читать , складывается впечатление что у многих людей в чате слишком много свободного времени . Одни придумали и своими догадками ,желанное за реальное выставляют . Вторые возомнили себя экспертами и с чего то они особенные именно знают «КАК КАНАДА ДУМАЕТ» , да это Факт кто-то получить , кто-то не получит, те кто не получат по гуманитарке, более смекалистые будут искать другие пути , кто-то будет ныть . Это жизнь . Не пойму почему нельзя быть просто добрее друг к другу раз уж так получилось что вы все плывете в одной лодке .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Painted Turtle
    wrote on last edited by
    Работа - это не адоптация, хоть и есть элементом. Миллионы временных рабочих приезжают сюда по Mobility Pathway (морковку собирать, ямки копать) и работают тут год, живут где-то. Это не является адаптацией. А история "Украинцы поднимают экономику" - это всё манипуляции фактами. Если хотите, я вам докажу это на официальных цифрах от Канады или других источников, что Украинцы на экономику Канады влияют как муха на слона, к сожалению.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Polina Chervoniak
    wrote on last edited by
    Доброго дня. А куди ви їдете на подачу?
    1 Reply Last reply
    0
  • t380372870T Offline
    t380372870T Offline
    Mary 🪄
    wrote on last edited by
    У нас все ж таки вільна країна, свобода слова і нікого ця людина не ображає. Якщо дискусія ведеться в рамках правил, то чого ні
    1 Reply Last reply
    0
  • t554520587T Offline
    t554520587T Offline
    Лука
    wrote on last edited by
    Повні календарні роки (наприклад, з Вересня 2009 по Червень 2010 вважати за рік)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inha Pyrohova
    wrote on last edited by
    Вже неодноразово питання підіймалося, я писала до організатора групи, на що , коли він запитав людину, він сказав , що його не просили припинити,
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Тоді , я вважаю, що йому/їй немає чого робити як мінімум в цій гілці. Допомоги немає, а критикувати і самі себе прекрасно можемо
    1 Reply Last reply
    0
  • t5413484716T Offline
    t5413484716T Offline
    Oleksandra Dziubenko
    wrote on last edited by
    А зможете якось легенько у них запитати якщо буде шанс ? 🥹
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inha Pyrohova
    wrote on last edited by
    Він вже давно громадянин як стверджує , і не є еміграційним експертом
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inha Pyrohova
    wrote on last edited by
    Просто ствердження було , що ці виплати доступні всім, тому люди будуть дезінформовані
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Нам не потрібно такої вашої інформації.Ви мінрац консулльтант? Ні? До побачення і не тривожте людей своїми здогадками. Ми і без вас тривожні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana Oksana
    wrote on last edited by
    Підкажіть, хто знає: інтерв'ю призначено на 19 грудня, за час очікування змінилась адреса проживання. Чи потрібно про це якимось чином повідомляти? ( Для паспортів замовлений pick up на пошті).
    1 Reply Last reply
    0
  • t380372870T Offline
    t380372870T Offline
    Mary 🪄
    wrote on last edited by
    Тому я і питала, чому люди так активно намагаються довести свою правоту і обґрунтувати свої кейси саме Painted Turtle, а не імміграційному офіцеру
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inha Pyrohova
    wrote on last edited by
    Не переймайтеся за мене , я працюю бухгалтером в центрі Ванкуверу, але справа була не про це, а про те що навідь жінки пенсійного віку мусять працювати, бо на 900 не проживеш , черга в Соц житло довга, і як тільки хоч якісь виплати приходять , 900 зменшують, а їм не доступні ті 2 інші , бо там реально в 1-має бути disability, а в 2 також проблеми зі здоров‘ям і ти через них не можеш працювати , анкету лікар підписує, тож ті 2 інші доступні одиницям з реальними проблемами.
    1 Reply Last reply
    0
  • t554520587T Offline
    t554520587T Offline
    Лука
    wrote on last edited by
    Давайте просто визнаємо, що рішення по гуманітарці залежатиме ВИКЛЮЧНО від того, на якого офіцера ви попадете. Тільки він прийматиме рішення щодо вашого кейсу. Я знаю кейс коли жінка 55 років зі Львова з дорослими дітьми в Німеччині отримала аппрув, і знаю кейс, коли влаштована тут сім'я з Енергодару отримала відмову. Так що все індивідуально, і обговорювати якісь перспективи і відсотки вірогідності просто немає сенсу. Лише якщо ви міграційний офіцер, який знає чіткі критерії.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    А хто сказав, що робота -це адаптація? Я написала, що це один із аспектів забезпечувати себе. Адаптація полягає трохи в іншому.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Painted Turtle
    wrote on last edited by
    нет. я не подавался - мне это не нужно. Пытаюсь дать вам как можно больше информации о том, как это работает. (не спрашивайте откуда я это знаю - не всё можно говорить, но и верить мне вы не обязаны. На то критичное мышление у человека и существует)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5241406729T Offline
    t5241406729T Offline
    AllaLV
    wrote on last edited by
    Мені в суботу 6:50 ранку😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t380372870T Offline
    t380372870T Offline
    Mary 🪄
    wrote on last edited by
    У мене особисто підгорає від флешбеків про відмовляння від гуманітарної з тими самими аргументами у 2022/23. Коли ті, хто менше ті аргументи слухав і зважав на них встигли давно отримати ПР. Але це мої особисті проблеми, що не заважають вести дискусію
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags