PR CUAET
-
Зі свого досвіду скажу, коли подавався батько отримали відмову. В листі-відповіді нам написали що потрібно подаватися мати. Подалась мати, протягом 20 днів отримали схвалене рішення.
-
У меня подружка фин аналитик, и тоже не хватает балов на очень много)и здесь куча людей в этой группе с такими же проблемами
-
Звичайно. Він сформулював те, що я та інші писали вище. Я думаю, що всі люди, які подались відповідають цим критеріям адаптації
-
Ох , вам виднее, вы же подданный короля, почему пишите анонимно, и даете иммиграционные советы, а что писала , что я CPA?
-
Спасибо, GPT чат:)
-
Адаптація в Канаді — це процес інтеграції людини в нове суспільство, культуру, економічне середовище та повсякденне життя країни. У канадському контексті це включає різні аспекти, які допомагають іммігрантам почуватися комфортно та бути успішними в новій країні. Основні складові адаптації в Канаді: 1. Мова • Вивчення однієї або обох офіційних мов (англійської чи французької) до рівня, достатнього для спілкування, навчання чи роботи. • Використання мовних курсів, які пропонують безкоштовно або за невелику плату для новоприбулих. 2. Житло • Знаходження стабільного місця проживання — оренда або купівля житла відповідно до бюджету. • Розуміння правил оренди та умов укладення договорів. 3. Робота • Оцінка та підтвердження дипломів (якщо потрібно). • Пошук роботи, яка відповідає навичкам і досвіду. • Розуміння трудового законодавства, зарплат, податків і трудової культури в Канаді. 4. Система охорони здоров’я • Реєстрація в провінційній медичній системі. • Вміння користуватися сімейними лікарями, клініками та екстреними службами. 5. Освіта • Адаптація дітей до шкільної системи (зазвичай безкоштовна для резидентів). • Участь в освітніх програмах для дорослих: курси перекваліфікації, коледжі, університети. 6. Фінансова адаптація • Відкриття банківського рахунку, отримання кредитної картки. • Розуміння канадської податкової системи та правил фінансового управління. 7. Культурна інтеграція • Ознайомлення з канадськими цінностями, правами людини та культурними традиціями. • Повага до багатокультурності та вивчення соціальних норм. 8. Громадська активність • Участь у місцевих громадах, волонтерство, відвідування заходів для іммігрантів. • Розширення кола спілкування, знайомство з місцевими та іншими іммігрантами. 9. Психологічна адаптація • Подолання стресу через переїзд, нове середовище та можливу самотність. • Звернення до підтримки, яку пропонують громадські організації, психологи або спеціальні програми для іммігрантів. 10. Правова обізнаність • Знання своїх прав та обов’язків як резидента Канади. • Розуміння імміграційних правил і термінів, які стосуються вашого статусу.
-
Да, напишите. У меня складывается ощущение, что мы тут все обсуждаем высшую математику не изучив таблицу умножения. Но школьная программа конечно не тема этой ветки
-
Доброго дня! Я подала паспорт собі і дитині 2 грудня і подивилася, що 5 грудня вони були вже виготовлені. Чи встигну я ще замовити dhl чи вже пізно? І я десь читала, що в кінці грудня буде дипломатична пошта, чи є шанс, що наші паспорти потраплять у дипломатичну? Дякую!
-
я не хочу писать сюда не релеватные сообщения, политика иммиграции в Канаду - это не тема H&C. Но если хотите, я отвечу вам в личку.
-
Можна на батька подавати, тільки треба процедури дотримуватися. Онлайн подача тільки через матір. Якщо батько- там треба додаткові документи. І якщо справді разом приїхало, то краще через матір подавати
-
Ви все правильно пишете, і звісно адаптація є важливим критерієм і причиною чому ми всі ввʼязалися в цю авантюру з H&C, бо всі хочуть продовжувати жити своє щасливе життя, але це лише один із факторів, який до речі, по закону, офіцер може враховувати або не враховувати, на його особистий погляд.
-
Я робила першій дитині у кінці жовтня і був виготовлений через 10 дні. Зараз робила собі і іншій дитині 2 грудня і вони виготовленні були через 3 дні🤷♀️
-
Много спрашивают о плане Б... Мой план Б был менять профессию (NOC), вообще в новую сферу здесь пошла, учиться задолбало, но для меня это легче, чем френч. Это джунгли. Шутки шутками, но если для PR надо стать мясником, то цель оправдывает средства 😄Канада очень прагматичная страна.
-
Вы не внимательно читаете, вы имеете подданство короля, почему вам не живется спокойно
-
Звичайно.
-
А я ще встигну, якщо сьогодні вже 10 грудня, а вони були зроблені 5 грудня? Я не очікувала, що так швидко