PR CUAET
-
Ви робите собі WP і дитині VR? Тоді все вірно
-
У дитини ще дійсний паспорт. Я намагаюся розібратися який варіант буде більш правильний. Ось знову запитання: якщо ми продовжимо паспорт, то коли ми зможемо подати документи на новий дитячий паспорт?
-
То я раніше і натиснула, що плачу.. і в результаті мені видає на оплату 155+100+100. Не можу знайти, де ще може бути помилка тоді
-
Из того что я пытался узнать когда звонил , кроме робота ничего не услышал
-
На гуманітарну подаються не лише українці.
-
Покажите мне в нашем чате столько людей где ваши апрувы?где где консультанты показывают единичные случаи. Вы в нашем чате видели ? Столько людей в чате сидят и хоть трое исключения, один который ждал два года?
-
Спитаю заради цікавості. А можете рознести в пух і прах мій кейс? Щоб я побачила слабкі сторони. Але не на загал
-
Коли я заповнював форму і адресу на доставку я вказував адресу яка вказана у ІД але у той час вже жив на новій адресі і ще не змінив ІД. На інтервʼю мене просили паспорт і все. А вже для отримання паспорта курєрська служба просила ІД і дивилася щоб дані співпадали з тим що я вказував у формах.
-
Як були, так і будуть відповіді по заявкам. Офіцери продовжують роботу. Так, загальний час очікування збільшиться, але все одно будуть люди, які отримуватимуть апруви відносно швидко.
-
Я делаю выводы личные своего кейса. У меня полностью соответствующие всем пунктам кейс. Однако тишина седьмой месяц потому что там все кто не лень уже подались особенно те без языка.
-
Не треба, щоб зареєструватись
-
О.. разумные мысли появляются.
-
Пофиг, все равно читать стало невозможно из за троллинга
-
І мені захотілося переписати листа до офіцера. Зробити більше акцентів та прибрати непотрібну ні на що не впливаючу інформацію
-
Ну все Сейчас вам тоже прилетить предупреждение,
-
Усім привіт, може хтось знає: чи можу я зареєструвати моїх батьків на слот для оформлення закордонного паспорту так як в них нема дії підпису? Якщо так, чи обов'язково мені їхати з ними?
-
Це не пов'язані процеси. Подовжуйте паспорт щоб дитина не залишилася без статуса. А потім зробите новий як зможете, бо новий чекати кілька місяців.
-
Онлайн
-
А вы в бумажном виде подавались или онлайн?
-
Те, що хтось чекатиме 2 чи 3 роки, не означає, що ви чекатимете стільки ж. Або якщо хтось отримає за 6 місяців, теж не означає, що вам швидко видадуть. Тож загальна статистика до вашого особистого кейсу не має вирішального значення.
12 Jan 2024, 17:45
354212/427456
2 minutes ago