PR CUAET
-
Як були, так і будуть відповіді по заявкам. Офіцери продовжують роботу. Так, загальний час очікування збільшиться, але все одно будуть люди, які отримуватимуть апруви відносно швидко.
-
Я делаю выводы личные своего кейса. У меня полностью соответствующие всем пунктам кейс. Однако тишина седьмой месяц потому что там все кто не лень уже подались особенно те без языка.
-
Не треба, щоб зареєструватись
-
О.. разумные мысли появляются.
-
Пофиг, все равно читать стало невозможно из за троллинга
-
І мені захотілося переписати листа до офіцера. Зробити більше акцентів та прибрати непотрібну ні на що не впливаючу інформацію
-
Ну все Сейчас вам тоже прилетить предупреждение,
-
Усім привіт, може хтось знає: чи можу я зареєструвати моїх батьків на слот для оформлення закордонного паспорту так як в них нема дії підпису? Якщо так, чи обов'язково мені їхати з ними?
-
Це не пов'язані процеси. Подовжуйте паспорт щоб дитина не залишилася без статуса. А потім зробите новий як зможете, бо новий чекати кілька місяців.
-
Онлайн
-
А вы в бумажном виде подавались или онлайн?
-
Те, що хтось чекатиме 2 чи 3 роки, не означає, що ви чекатимете стільки ж. Або якщо хтось отримає за 6 місяців, теж не означає, що вам швидко видадуть. Тож загальна статистика до вашого особистого кейсу не має вирішального значення.
-
Українці теж отримували апруви в цьому році (подаючись на початку року). І писали тут у чаті. Я сама декілька разів бачила..
-
В этом чате идут разговоры только об украинцах здесь нет иностранных граждан. Мы ведём разговоры конкретно об украинцах в этом чате
-
Якщо у вас була доволі серйозна проблема, яка ускладнювала вам життя, в країні вашого проживання (крім війни), а Канада цю проблему вирішує. Її тут просто не стало. Звісно, не як головний аргумент, але як один із вагомих аргументів
-
Не розумію трошки. Яку проблему, що вирішує Канада?
-
Там є де вводите депендантів, і точно є кількість їх, бо від того залежить сума, яку ви вказуєте, яку везете з собою
-
напевно так, я так з братом буду робити. покаже наші свідоцтва
-
Всі хто отримав апрув сидять вже в інших гілках або не пишуть. Також подивіться хронологію
-
+ще вказати проблему, яку саме Канада вирішує
12 Jan 2024, 17:45
9 minutes ago