PR CUAET
-
Дивіться на це простіше. В багатьох людей були довготривалі контракти за кордоном. Жили на візах, без права постійного перебування. Залишатися там вони не мають права постійно. Повертатися в Україну може бути нікуди. Гуманітарна програма - це не біженство через війну. Якщо в людини є вагомі підстави - вона проходить. Якщо ні, то отримує відмову. Я б наприклад, із радістю залишилися в одній з країн, де проводила багато часу. Але шансів там залишитися на завжди нема
-
То чому відразу не переїхали або не вернулися в Україну? Може бути таке питання? Чому терпіли? В Україні не було війни на той час
-
В Канаду було і є дуже важко попасти. Або біженцям, або дуже розумним. В Америку було легше. Тому в Канаді і поважають українців , бо розумні і може тому відкрили двері і дали робочі візи, бо знали, що вміють і хочуть працювати
-
Понимаю, но я случайно а не закономерно оказался в плачевном положении. Мне нет нужны затачиваться и строить свою жизненную стратегию на извлечении выгоды из чьей то жалости. В том числе H&C для меня опция далеко не первоочередная
-
Це правда життя, до всього звикаєш. Люди навіть звикли жити під шахедами і не так реагують як в перші місяці. То що говорити про людей, які далекі від цього всього.
-
Ну ви розумієте, що довготривалі контракти закордоном- це одиниці? У мене дуже багато родичів по всій Європі живуть вже понад 10 років і у жодного довготривалого контракту немає. Виїхали за кращим життям, там їм зайшло, залишилися, зробили правдами-неправдами документи і живуть.
-
Да, это называется отрицательный отбор. Пройдут самые эффективные, которые из Канады извлекают больше, чем дают. А потом Канада страдает почему экономика на дне
-
Теоретично порушення які приводять до незаконного отримання ПР немає давності. Тобто якщо це виявлять навіть через 20 років після отримання громадянства закон дає право у вас забрати статус і дати бан. Проте чи це по факту відбувається, і наскільки часто відповісти не беруся. Я поки на свої практиці не бачив.
-
вот этими "крысиными бегами" сейчас и просеивают самых умных и шустрых. Кого то отберут а остальных нет. Ничего личного, просто политика каждой страны на это настроена. Выбрать лучший "материал". А эти гуманитарные основания... ну типа надо собдюсти некую законность и справедливость. И получат одобрение не самые нуждающиеся а самые хитрые (знают как разжалобить), богатые (за них адвокаты работают) и очень умные кто сами подаются.
-
Звичайно, що так. Це я написала до того, що якщо перед офіцером будуть 2 одинакові кейси від українців : працюють, волонтерять, діти, хата, але одні з них жили під ракетами в Україні, залишилися без хати, приїхали в одних трусах, а другі жили в Європі ще задовго до війни, то у кого буде пріоритет ? Тут відповідь сама напрошується за себе .
-
Вы не поняли что я хотел
-
При чем здесь это? Я говорю о том, что конкуренция высокая, и едут люди с разных стран с очень высокими скилами, которых Канада быстрее оставит и которые ей значительно выгоднее. Если вы хотели меня уличить в недостаточном образовании, то не стоит утруждаться 🙂🌺