PR CUAET
-
тоесть год проверяют поездку (или даже если их 10) в США :)))) смешно. При нынешних коммуникационных технологиях. Боюсь подумать сколько проверяют моряков дальнего плавания. У них за год по 30-50 стран а то и больше
-
Я телефонував агенту, він казав що в мене ще немає AIP, info sharing in progress.
-
Після AIP іде background check.
-
Infosharing к AOR и AIP не имеет никакого отношения. Но Final decision вы без него не получите
-
4 червня 24
-
Нагадайте, коли подача була, пліз
-
Передивилась на сайті щодо ціх дій, все детально розписано.
-
І робот і людина, я дзвонила декілька разів, перший , робот сказав що бг чек тільки стартував, через дві-три недели , що бг чек в процесі,
-
Эту неделю до конца можно мониторить , потом уже на 90% что ничего не будет. Скорей всего уже квоту набрали на год.
-
Привіт!) В мене таке запитання: Я коли подавала заявку додала всі документи на чоловіка (оплатила біометрію і fee), але поставила галочку non-accompanying. Коли прийшов аор (і запит на біометрію лише на мене), я звісно надіслала лоє та всі його документи повторно через форму (як мені сказав оператор ircc). Це було два міс тому, я зателефонувала в ірсс, звісно ніхто нічого ще не змінив в аплікації. Так от, вони це побачать коли відкриють повторно на етапі еліджибіліті? І тільки тоді прийде на нього запит на біометрію? Дякую!
-
Це робот каже чи людина?
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка. Якщо подавати на подовження WP, який документ загружати в Family Nember Proof of Status . Дружини Work permit?
-
У мене не має AIp а іде зараз background check
-
Консул на інтерв'ю казав що подопічні лише якщо є офіційна опіка над цією людиною. А не просто родич.
-
Цікаво чи є хтось в чаті, хто отримав апрув, маючи попередні поїздки до США
-
Якщо мова йде про те що ви хочете щоб чоловіку дали пр то біометрію він має сдати до еліджибиті. Під час еліджибиті вони оцінять те що є і запросять стандартні речі або щось виправити якщо знайдуть помилку
-
Посмотрите вот этот NOC
-
Це точно)
-
На коли прийшов?
-
Радує, що є прогрес
12 Jan 2024, 17:45
354504/448211
41 minutes ago