PR CUAET
-
Були такі випадки при подачі на біженство і всі були відхилені бо конституція України передбачає що громадянин України має обов'язок захищати свою країну, не пам'ятаю статтю точну
-
тогда это не common law. Надо совместно прожить вместе 1 год и более - тогда это может признаваться браком, а сожитель - common law с вытекающими юридическими последствиями.
-
Скажіть, будь ласка, якщо чоловік в Україні, то де брати довідку для нього?
-
common law тоже близкий родственник, как и муж. Раз брак с ним признали реальным - он муж. Просто без регистрации брака.
-
Кого цікавить можу скинути свої тренувальні вправи , здала на 10 t.me/petrova_celpip
-
8 завдання то якраз про реакцію на абсурдну ситуацію, якщо несли гврно оформлені несиніьниці близько до теми, вважайте що все ок
-
Подскажите по федеральному этапу. Стаж и опыт работы писать так как писали в куает анкете или нужно гдето искать ковырять точно. Потому что такой возможности нет и подтвердить тоже нет. Все в Мариуполе уничтожилось
-
Головне зрозуміти завдання )) в мене на тесті плпалось одне питання, якого я не зрозуміла... То одне завдання з 8 точно завалила, бо нанесла якоїсь нісенітниці, як на мене 🫣😂 Чекаю на результати
-
ну це може десь, а в Україні дефініція Судимість має значення виключно у кримінальній галузі права та встановлена Кримінальним Кодексом України ст 88-91 zakon.rada.gov.ua/laws/show/2341-14#n484 Для нас "судимість" адміністративна звучить достатньо абсурдно - це як терористичний акт кваліфікувати як "фейверк у недозволеному місці". До речі, нині в Україні розпочали суцільний повний аудит усіх служб, які навидавали дозволи на виїзд із країни чоловіків віком 18-60 років. Звільнили всіх голів військкоматів та призначили на їхнє місце ветеранів, які брали участь у бойових діях. Статті Кримінального Кодексу, за якими порушуються кримінальні справи при виявленні фактів - це співучасть чи організація у Пропозиції чи Дачі хабара ст 369, Посадова підробка ст 366, Ухилення від призову на військову службу під час мобілізації ст 336. І це серйозні статті. Звинувачення ці та вироки будуються на різних доказах, включаючи свідчення самих викритих військкомів, які для співпраці зі слідством та зменшення терміну дають свідчення на всіх, хто давав хабарі та незаконно потім виїжджав.
-
24 августа подались, сегодня номинация! С учетом досылки документов на диплом... селпип 5-7. Нок 4 на стройке
-
В Канаді? Все оцінюється по законодавству Канади. Наприклад - вживання марихуани в Україні заборонене, і якщо когось судили за це в Україні то в Канаді це ніякого впливу не станлвитиме на імміграцію бо в Канаді це не порушення.
-
Ви перебільшуєте "довгість рук". (І фінансових можливостей мобілізації). Якщо у мене немає грошей на квиток, то я в Україну не прилечу. (Туди навіть літаки не літають, небо закрите. І в мене паспорт небіометричний, візи в шенген нема...)
-
З чим не погоджується? На імміграцію має вплив саме кримінальна судимість
-
Та ви що? Але вона ж є. Канада не погоджується з цим.
-
Судимість не завжди є кримінальна,може бути адміністративна
-
Или через приложение Дія или через эту компанию в Киеве ukrtrust.net/ Они вам ее вышлют и по электронке и в оригинале если нужно
-
причини можуть бути різні наприклад зміна назви вулиці або ще щось
-
вони обробляються вручну і дуже великі черги
-
читав статистику приблизно 85% миттєво, решта приблизно 3 тижні, я чекав 3 тижні
-
Як записатися?
12 Jan 2024, 17:45
35478/433137
about a minute ago