PR CUAET
-
Мы сегодня поймали слот около 16;45 на 20 марта, заходите чаще,
-
а статус кейсу вже є чи inventory?
-
Це як додатковий аргумент, але не основний. Вже писали вище про основні неодноразово+ на сайті програми написані аспекти
-
Лише коли отримаєте AIP, зможете продовжити на його основі. На основі ж AOR продовжити не вийде
-
Инна Коган
-
@Lev_Abramovich7 ?
-
Можна, але не на основі подачі на пр . А до 31 березня 25 року
-
Я замовила , нічого там немає. Ще в травні подала на пр . Ноутси замовляла в жовтні. 5 дол на вітер
-
Підкажіть будь-ласка, якщо подаватися по гуманітарній програмі, і якщо довго буде розглядатися справа, то можна подовжити ворк перміт? (Бо чула від одного блогера, що якщо гуманітарна програма то не можна подовжити ворк перміт) чи правда це чи ні?
-
Вы точно их заказывали?
-
Нічого корисного
-
Там нічого такого немає. Просто пише, що в процесі
-
Это я знаю, что до 31 марта 2025 года можно. Я про то что если после этой даты долго будут рассматривать
-
А комусь пропонували слот після того як в чергу стали? якщо так, через скільки часу? Чи є взагалі сенс тої черги🤷♀
-
Можно конечно
-
100% можно, одно другому не мешает Подавайте на продление до 31 марта обязательно ворк пермит
-
Я зайшов за посиланням щодо паспорта — там не написано, що потрібно сплатити 177 доларів і що потрібно заповнити заяву та інше. Здається, це необхідно. Також щодо довіреності та заповіту — у нас є два документи. За наданими посиланнями ніде не бачу вказівки про те, що потрібно заздалегідь надіслати документи до консульства для перевірки, щоб нотаріус консульства міг ознайомитися та підготувати документ для підпису. Він же не може побачити документи за 20 хвилин до підпису — там 3 сторінки тексту. Ось чому я запитую.
-
Вообще ничего нельзя узнать ?
-
Ну ось, кажу що нічого цікавого)
-
Що на полці лежить
12 Jan 2024, 17:45
354803/429208
4 minutes ago