PR CUAET
-
24 августа подались, сегодня номинация! С учетом досылки документов на диплом... селпип 5-7. Нок 4 на стройке
-
В Канаді? Все оцінюється по законодавству Канади. Наприклад - вживання марихуани в Україні заборонене, і якщо когось судили за це в Україні то в Канаді це ніякого впливу не станлвитиме на імміграцію бо в Канаді це не порушення.
-
Ви перебільшуєте "довгість рук". (І фінансових можливостей мобілізації). Якщо у мене немає грошей на квиток, то я в Україну не прилечу. (Туди навіть літаки не літають, небо закрите. І в мене паспорт небіометричний, візи в шенген нема...)
-
З чим не погоджується? На імміграцію має вплив саме кримінальна судимість
-
Та ви що? Але вона ж є. Канада не погоджується з цим.
-
Судимість не завжди є кримінальна,може бути адміністративна
-
Или через приложение Дія или через эту компанию в Киеве ukrtrust.net/ Они вам ее вышлют и по электронке и в оригинале если нужно
-
причини можуть бути різні наприклад зміна назви вулиці або ще щось
-
вони обробляються вручну і дуже великі черги
-
читав статистику приблизно 85% миттєво, решта приблизно 3 тижні, я чекав 3 тижні
-
Як записатися?
-
Нет
-
Підкажіть, канадську довідку про несудимість необхідно брати (ми ж усе таки вже більше року тут)?
-
Може спробуйте сформувати ще один запит (або ще раз перевірте в меню є спеціальний розділ:Отримані запити). Це займає пару хвилин.
-
Дякую Вам!
-
Дякую
-
Подивіться в гілку з OINP в закерпи. Я якраз годину тому написав розгорнуту відповідь
-
Тут питання не де вона робилася, а хто її робив. Федерально (s провінційно) є список установ, які можуть робити подібну евалюацію. Наприклад wes.org
-
Ухти, їх таких багато ))) Основний canada.ca А далі кожна провінція має свої іміграційні сайти
-
А якщо евалюацію робилася у провінції Квебек?
12 Jan 2024, 17:45
35487/467227
4 minutes ago