PR CUAET
-
,,до,, вказуєте сьогоднішню дату
-
Простите , вы персона с disability , после того как перетерли с русским доктором, и продолжаете гулять по пляжу и пить винишко , пополняя кешбек, админы -модераторы , обратите внимание,
-
Там проблема що адвайзер cibc навішав лапши що він все зробить, а як дійшла справа то сказав упс і зник
-
Так , я ж в неділю писала , що звичайним людям це недоступно , а людям з реальними проблемами і що я отримала, мені почали писати , Боже що людина пройшла і ще й мені зробили зауваження, а не тому хто намахує всіх і відкрито про це пише , маючи всіх за дурнів )
-
Дякую, я інвестор едж вже на наступний рік відклав, нема часу з усім розбиратись, треба і роботу працювати, зараз би аби з грантами розібратись
-
Так все абсолютно официально со ссылками на ресурсы. Если вы обратитесь в settlement organization, они вам тоже самое расскажут
-
@NataliaGrimailoзверніть, будь-ласка , увагу
-
Скільки часу ви чекали на одобрення?
-
Привіт, це авжеш питання не по темі, але можливо хтось знає чи можливо самому вилітати закордон в 16 років?
-
Продали в конце июля и только сейчас одобрили. Буквально полторы недели назад
-
😅😅😅😅
-
4 місяця ловили слот
-
Оттава
-
А в якому місті ви записались?
-
Бо мені потрібно у Венну, чи просто це не буду проблемою, та чи потрібні якісь доккменти для цього?
-
Можна
-
Так, воно просто зробило копію для імміграції.... Я перекладала лише Магістра. Але я зрозуміла про що ви... Може в мене запросять переклад бакалавра, побачимо
-
Доброго дня. В мене була така ситуація. Я подавала документи на маму і, звичайно, цю форму, що я є її представником. Мало того, я вже тобі замовляла ноутс, і там було чорним по білому написано, що я є представником. Але коли я зателефонувала, агент сказав, що не бачить форми на представника. Я кажу типу в мене зараз ноутс відкриті, і я себе бачу там представником. А вони типу сорі, але ми не бачимо)) коротше, я відправила ще раз форму через веб. І тоді побачили.
-
www.facebook.com/permalink.php/?story_fbid=2317344235272702&id=100009914444674 Бажаючі можуть побажати генеральному консулу в Едмонтоні подальшого карʼєрного зростання та подякувати за «блискуче» організовану роботу по наданню консульських послуг для громадян України.
-
В чем там различие, не подскажете? Ну очень, очень надо сдать. Последняя надежда
12 Jan 2024, 17:45
354962/430484
11 minutes ago