PR CUAET
-
Дякую Вам!
-
Дякую
-
Подивіться в гілку з OINP в закерпи. Я якраз годину тому написав розгорнуту відповідь
-
Тут питання не де вона робилася, а хто її робив. Федерально (s провінційно) є список установ, які можуть робити подібну евалюацію. Наприклад wes.org
-
Ухти, їх таких багато ))) Основний canada.ca А далі кожна провінція має свої іміграційні сайти
-
А якщо евалюацію робилася у провінції Квебек?
-
Підкажіть будь-ласка, що робити, якщо витяг про несудимість з Дії не приходить вже кілька днів після запиту. Скільки взагалі це повинно забирати часу?
-
Так, вона буде всюди підходити у всіх провінціях включаючи Манітобу.
-
Це пряма подача. Без ЕЕ. Спочатку номінація, потім просто онлайн подача на ПР.
-
Підскажете будь-ласка офіційний сайт з інформацією?
-
Зрозумів , дякую
-
Ой лишенько. А як же ж чоловік приїде в 6 місяців, якщо кордони для них закриті?😔
-
Я не знаю де подивитись які нок обирали на інтерес від Онтаріо. Як мені сказав інший еміграційний консультант, потрібно тільки чекати..от я і чекаю..в мене нок 6332, baker
-
Підкажіть будь ласка, якщо зробити евалюацію диплому,чи буде вона гідна для роботи у других провінціях окрім Манітоби?
-
Здравствуйте! Вы сначала создавали профиль на экспресс энтри и подавались на номинацию, или сначала номинация, а потом ЭЭ?
-
Проте потрібно рахувати бали щоб щось точніше прогнозувати
-
Якщо зможете здати англійську на CLB9 у вас появляться можливості отимати запрошення через ЕЕ (федеральні програми)
-
З того що ми бачили за цей рік - немає. Але це також означає, що можливо для вас і не підійде Онтарійська номінальна програма при цій роботі взагалі.
-
26 років , англ середня . Чи є сенс міняти 72100 на 72405 , щоб час не марнувати ?
-
У вас один з НОК які вони відбирали з травня?
12 Jan 2024, 17:45
35501/407884
5 minutes ago