PR CUAET
-
Майже так. На провінційну номінацію ви подаєте заявку самі (вказуєте чоловіка де треба, але це лише інформація) На ПР подаєте заявку на всю сімю. Чоловікові також потрібно буде пройти медогляд та біометрію. По завершенню розгляду, йому прийде запит на паспорт на вклейку іміграційної візи, яка діє 6 місяців. Щоб отримати ПР йому потрібно буде з тою візою перетнути кордон Канади. Ви отримаєте ПР в Канаді через спеціальну процедуру онлайн лендингу
-
Доброго дня! Маю питання. Якщо я в Канаді, мій чоловік в Україні, я подаю документи на ПР (наприклад, Альберта чи Манітоба), добре розумію, що я заповнюю аплікацію на нас двох? І він теж як чоловік отримає ПР навіть якщо в Україні? Дякую!
-
Це для всіх! Оскільки Онтарійська програма перенасичена заявками, Онтаріо вже повний рік вибирає кандидатів лише по конкретних НОКах. В них з Жовтня 2022го не було ще жодної загальної вибірки. Тому для реалістичної оцінки шансів, ідемо за цим посиланням в розгорнуті пояснення до вибірок: www.ontario.ca/page/2023-ontario-immigrant-nominee-program-updates І через пошук шукаємо ваш код, і які були умови проходження. Уважно звертайте увагу на такі фактори: - тип програми - прохідні бали (ті що до 100 це бали OINP, ті що 200+ це бали ЕЕ). - інші умови, наприклад французька мова.
-
Але в переліку документів він фігурує. I see this “if aplicable” note, but anyway. Чи правильний роблю висновок з вашого коментаря, що якщо отримав нотіс оф інтерест від Онтаріо, то краще Джобс офер не показувати взагалі в моєму випадку, щоб не було питань хто емплойер, те де “ to be beneficial”, чи це я вже намудрував собі?
-
Якщо ви знаєте який у вас НОК, кажіть - щось підкажемо. Якщо ви на початку процесу, тоді ідіть на сайт OINP і читайте умови різних програм. Або як варіант, можете замовити платну консультацію, і я можу саме для вас і вашого кейсу показати всі варіанти і оцінити їхню реалістичніть, як в Онтаріо так і в інших провінціях.