PR CUAET
-
Приветствую!👋 У меня есть бизнес предложение. Если есть время ознакомиться, напишите в личный чат. Всем удачи!
-
Скільки ви чекаєте на біометрію? Я вже 4 місяці і щось нема
-
Ну у це залежить скільки людей є власником будинку. Наприклад будинок коштує 100 тис і ви купуєте зі своїм партнером 50/50 тоді ваша страховка життя повинна бути не менше ніж на 50 тис і вашого партнера також 50 тис. В деяких випадках це може бути дешевше ніж страхувати сам mortgagе. На додачу, страховики життя можуть запропонувати якусь плюшку, типу плати страховку до 40 років і якщо ти не помреш то ми тобі виплатимо 10 к назад на твій пенсійний фонд або щось таке я чув 😁
-
Доброе утро, есть вопрос по ворк пермиту, у матери заканчивается в январе 2026, а я слышал что бесплатно до марта 2025 можно, как лучше поступить кто знает? Просто подались на Пр и неизвестно сколько ждать!...
-
Доброго ранку, хтось робив закордонний паспорт через цю організацію?
-
Отдали этой консульше Шевкункоаой Евгении, она типа их приняла, отметку что получила не поставила. Ругался с ней что у них там должен быть «реестр входящей корреспонденции». Ну потом эти 4 письма отправили тоже по электронной почте консулу, ну и в министерство иностранных дел. У них есть 30 дней на ответ )
-
Хто оформляв DHL доставку паспорта минулого тижня,чи дала пошта вже номер відслідковування.Думаю чи ще чекати чи в консульство писати
-
Ну мы, нас было 4 Написали звернення Подписали друг другу что нам отказывают в оформлении паспорта