PR CUAET
-
Ні,не телефонував.Програма NLPNP non EE Що таке ноутси?)
-
В переліку документів на новий паспорт є довідка про реєстрацію місця проживання в Україні. Як ви її витягували з ДІЇ? Просто робили скрін екрану ? Я щось не бачу як її завантажити
-
А Україньскою тип спілкуються?😂
-
-
Думаю вам потрібна альтернативна думка, іншого консультанта. Бо деякі пропонують гуманітарну так як вона найдорожча з точки зору оплати консультанта
-
Вик [934677160] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 11/12/2024 16:18.
-
Для гуманітарної важлива винятковість Вашої ситуації, бо Ви просите для себе виняток з імміграційного законодавства. Причому війна - це лише додатковий аргумент. Бо поки війна - ми маємо ворк перміти, заборону на депортацію. Крім інших аспектів, підтверджених документально, треба пояснити й довести офіцеру, що Ви не можете повернутися в Україну після війни. Гуманітарну можна спробувати. Але треба розуміти, що тут багато суб'єктивізму офіцера. Тому навіть подавшись по гуманітарній, на мою думку, варто готувати план Б. Я вже рік вивчаю гуманітарну, то це ті висновки, до яких я дійшла. Але погоджуюся з думкою про альтернативну консультацію
-
Ми не можемо давати приклади чужих паспортів, засвідчення відбувається в такому ж порядку як і довідок, потрібно скан паспорту (усі розвороти )