PR CUAET
-
Вроде нет, последние были середина декабря
-
А именно провинциальный налог? 13% который в Онтарио, например.
-
По делу. Подскажите, есть кто-то из январских, кто начал получать АОР? Благодарю
-
Мій чоловік в Україні і їхати сюди не буде.... І це не обходить вас, їдьте сюди і побачу хто скорше до тцк піде!!!
-
Ви канадець який чекає рішення по програмі чи як???
-
Доброго Ранку Чи знає хтось які черги на подачу нового паспорта закордонного в Торонто?
-
Потрібен слот на виготовлення паспорта
-
Доброе утро. Подскажите, пожалуйста, на продление паспорта в Эдмонтоне, график приема тот же? Там ничего не поменялось? Планирую ехать в понедельник. Еду из далека. Спасибо.
-
Доброго дня , скажіть скільки приблизно часу йде паспорт з України в Канаду ?
-
Це не я. Якщо я зрозуміла вірно, то там була робоча віза , вона закінчилась ( не CUAET), і нема можливості продовжити робочу візу ( через роботодавця), наразі працює за кеш, без відповідного офіційного оформлення
-
send.monobank.ua/jar/8z8Thk6vy3
-
@haven_language_program навчання дуже дешево. А також доступ до бази волонтерів носіїїв з якими можна практикуватися додатково
-
Люди як мені віддалено звідси зробити мамі довіреність? У когось є контакти ремоут нотаріусів? Треба терміново зробити мамі довіреність, мама в Україні, тобто якось ту довіреність їй там в Україні мають віддати?
-
Маю на увазі карбон такс та інші
-
тестую цей додаток
-
Добрий день, хтось отримав вже чеки від cra ? Чи будуть вони доставлятися? Є інформація що соц выплаты доставляються, але ми с 5 числа чекаємо поки що не прийшли.
-
www.cibc.com/en/personal-banking/smart-advice/building-savings/emergency-fund.html
-
Дякую. Спробую
-
Желательно сначала сделать WES. Именно там определяют к чему приравнивается ваш диплом. В большинстве случаев это Masters degree.
-
А у Вінніпезі не потрібні бутилки?
12 Jan 2024, 17:45
355321/431869
4 minutes ago