Доброе утро. Подскажите, пожалуйста, на продление паспорта в Эдмонтоне, график приема тот же? Там ничего не поменялось? Планирую ехать в понедельник. Еду из далека. Спасибо.
Це не я. Якщо я зрозуміла вірно, то там була робоча віза , вона закінчилась ( не CUAET), і нема можливості продовжити робочу візу ( через роботодавця), наразі працює за кеш, без відповідного офіційного оформлення
Люди як мені віддалено звідси зробити мамі довіреність? У когось є контакти ремоут нотаріусів? Треба терміново зробити мамі довіреність, мама в Україні, тобто якось ту довіреність їй там в Україні мають віддати?
Добрий день, хтось отримав вже чеки від cra ? Чи будуть вони доставлятися? Є інформація що соц выплаты доставляються, але ми с 5 числа чекаємо поки що не прийшли.
У вас в аккаунті є чат. Ви вже не резидент бо покинули Канаду більш як на 180 днів. ( якщо немає прямих звʼязків). А податкову декларацію треба подати як виїхавша особа, якщо на 31 грудня будете знаходитись за межами Канади
Я бы посмотрела какие могут быть варианты ноков и обратила внимание на обязанности. Если есть какой-то нок, который подходит под обе ваши работы по обязанностям, то хорошо.