PR CUAET
-
Надежда, это программа по воссоединению украинцев с канадским родственником живущим в Канаде. Как думаете, что я здесь забыл? :)
-
Що тоді канадець тут забув??
-
А Україньскою тип спілкуються?😂
-
Канадці російською не спілкуються
-
Знаете, русский язык не равно язык росии. Это для общего развития и расширения кругозора. Я канадец владеющий русским, а вы ярый патриот Украины, за границей жаждущий быстрее получить пмж, а не дома почему-то, где все быстро работают и беспроблемно.
-
Так , я повністю з вами згідна. Чекали раніше і по 3/5 р. і нічого....а тут маю все за тиждень зробити. Ітак програма найбільш легка де нічого не треба, лиш чекати.
-
Ще росіян тут не вистачало
-
Нет, вы ничего не должны, и Канада вам ничего не должна. Если настолько нестрепно и плохо вам здесь - границы открыты, вы праве свободно передвигаться и выбрать лучшее место для жизни, где иммиграционный процесс будет проще и быстрее. Но почему-то вы выбрали самую простую из программ, где требований по сути и нет. И попробуйте найти еще одну страну, которая пмж сейчас вам даст только за то что у вас в ней родственники с документами живут, без обязательств со стороны спонсора. Вас впустили и дали возможность нормально жить, а вы поливаете. Мало того, распространяете какие-то бросов что что-то развалилось. Хотите пр - сидите и ждите очереди. Хотите пр быстро - подавайте по другой программе новую аппликацию, если позволяют финансы и квалификация.
-
Це так ,як і все працює в Канаді.Це не Україна,де все добре працює,навіть у війну.Усього лише.Потрбен час
-
Який відсоток заявників вже отримали PR за цією програмою?
-
Не розумію,чому розвалившись.Ви знаєте точні факти,чи це ваша особиста?
-
Огромное спасибо. 😊
-
12 січня остання аор
-
Оттава, консульство сьогодні закрито до 13.00?
-
Мені сказали дитячі будуть приходити чеками,а карбон та інші тільки після страйку. Чекаю карбон чек з 15 листопада🫣
-
Вітаю, ми допомогаємо це робити під ключ, напишіть в особисті нам
-
Мені сказали що це одна з небагатьох програм де прострочений паспорт може бути. Візьміть консультацію
-
А як доєднатись до групи в ватсапі? Є лінк ? Я теж подалась на федерал у травні, але досі навіть немає фінал дісіжн! Дякую!
-
Доброго дня, чи хтось чув щось про дипломатичну пошту в грудні? 1.5 місяці тому в консульстві сказали що вже DHL не робити, бо доставлять дипломатичною… і більш ніяких змін. Дякую🙏
-
Another one bites the dust...! Banned VINTAGE.
12 Jan 2024, 17:45
Post 355351 of 384846
4 minutes ago