PR CUAET
-
PNP
-
Ми тут по можливості стараємся безоплатно давати загальну інфомрацію і консультувати. Якщо ж вам потрібні послуги (подача від вашого чи дочки імені), звертайтеся у приват - з радістю допоможу.
-
Хотіла сама але зрозуміла що не можу
-
Вам потрібна допомога в подачі, чи ви подаєтеся самі і у вас є якісь запитання по процесу?
-
Доброго дня, мені потрібна допомога с продовженням візитер рекорд для моєї доньки їй 10 років, будь ласка до кого я можу звернутися?Дякую за інформацію
-
Справа ваша. Ніхто не змушує. Є багато інших країн.
-
Що таке номінальна програма?
-
В Human Capital не потрібен job offer, відповідно не потрібен роботодавецб як такий.
-
Я не впевненний чи потрібно мені внж у індуській країні
-
Якщо новий паспорт, потрібно спочатку продовжити статус. А потім за бажанням можна отрмиати нову візу. Але давайте це перенесемо в загальний чат.
-
Доброго дня, підсмажити будь ласка ви можете допомогти с заповнення заявки на продовжений не знаю чи візи , чи хто каже треба продовжувати візитер рекорд спочатку, моєї доньки , їй 10 років?
-
Систему ви не придумали, але якщо вас цікавить Канадський ПР, вам потрібно знайти спосіб в цій системі працювати.
-
Вам потрібно визначити NOC відповідний вашій роботі. Навіть якщо він не ідеально підходить, робіть по етапах які я навів вище.
-
Не існує так не існує, що я зроблю. Не я вигадав таку систему.
-
Доброго дня , хто знає яку треба мати роботу (NOC) щоб податись по номінальний програмі ? Та скільки треба мати досвіду ? Дякую
-
Дякую за відповідь! Теоритично, якщо подаватись по ЕЕ, і отримати нотіс оф інтерест від Онтаріо. Все інше залишається без змін. Чи правильно я розумію що в Human Capital, трохи інші вимоги до роботодавця і там така схема може спрацювати? Тім ніби немає нічого про „to be benefit”?
-
Ну і звісно питання обороту, і місцевих працівників, офісу в Онтаріо, та давності компанії також повинні бути виконані.
-
Тут звісно сильно все залежить що буде в документах, і як це все буде виглядати з документів, які перед офіцером, а також в вікритому доступі.
-
Тобто якщо та компанія створена тільки з метою найму вас і начислення ЗП, але не закймається реальним бізнесом в Онатіро, вона не підійде.
-
Це трохи плаваюче поняття, але наприклад агенції, які здають або перепродають працю іншій компанії (навіть якщо інша компанія в Онтаріо) зазвичай не підходять.
12 Jan 2024, 17:45
35536/431096
4 minutes ago