PR CUAET
-
Добрий день ,може хтось знає якщо подався на PR чи повинен бути дійсний work permit?
-
Да, он где то в Украине остался первый мой При мне девушке которая летела из Калгари в Торонто, отказали потому что у нее два паспорта уже есть. Сказали продлевайте эти и пользуйтесь. Она говорит, давайте я порву его здесь. Говорят - паспорт собственность Украины и тут камеры. Это уголовное преступление. ))
-
я звісно вибачаюсь, просто цікаво-чому хтось повинен любити українців тільки тому, що вони українці? Чи тому що це колишні співвітчизники? Ви в Україні живучи в ясна з людьми з сусідньої вулиці не цілувалися ж тільки тому, що сусіди? Більше того я Вам скажу, люди, що іммігрували сюди до війни, виїжджали в тому числі і негативних якостей свого оточення-таких як безвідповідальність, бажання отримати все на шару, рєшалово і т.д і т.п. Ваше звинувачення в ненависті-це якраз приклад того інфантилізму-меня всі винні, тому що я раптом в Канаді згадав, що українець....І чому вклад українців в економіку Канади Ви якось особливо наголошуєте -українці ж користуються тут соціальними благами-медициною, освітою і т.д., тому і вкладаються, як і всі? І звісно, всі хто висловлює якісь не комфортні для Вас думки,- москалі)))
-
Треба просто принести один з паспортів в консульство і попросити анулювати його ( той що найстаріший чи термін дії якого вже скінчився). Якщо ви хочете той паспорт залишити собі після анулювання, то треба написати відповідну заяву. Потім можна відразу подавати на новий паспорт. Якщо ви його дійсно втратили, то як вище писали треба написати заяву до rcmp і принести підтвердження звернення до поліції з собою в консульство.
-
Українці можуть мати одночасно два діючих паспорти. Якщо ви хочете оформити новий один зі старих вам треба анулювати.
-
А воно автоматично не викидає?
-
Так , це отточення, яке хоче все на шару і тут є, нарішало довідок і іншим розказує як брати від життя все, як виявилось від такого оточення не втекти , воно є і тут, а Олексій, вибачте , як всім відомо працює і на виплатах не сидить .
-
Тут логіки немає,стара біометрія в них є,вони можуть її підняти,якщо це їм буде потрібно.А нову ми робимо тому що йдемо по програмі міграції.Те ж саме з довідками,вони можуть самі запросити довідки з будь-якої країни в крайньому випадку але звичайно людям потрібно робити довідки,медицину теж саме.Бюрократію тут ніхто не відміняв.
-
Отказали в аннулировании
-
Ну так в тому і річ, що якщо хтось і працює-так і повинно бути, це не привід для якогось особливого ставлення))) це НОРМА для дорослої людини-утримувати себе і свою родину))) а українець ти, чи індус....- ти людина по-перше. І твої вчинки тебе визначають, а не країна походження....
-
Навіть при втраті паспорта треба робити його ануляцію. Тільки при втраті ця процедура дуже складна. При фізичній наявності паспорту процедура ануляції займає дві хвилини і робиться прям в консульстві на місці. Не зрозуміло нащо було казати про рвання паспорту якщо вона могла його просто анулювати там же. Тож або ви не вірно зрозуміли ситуацію або працівник консульства надав не вірну інформацію дівчині.
-
Знову нафлудили. Все це абсолютно не відносить до гум програми.
-
Якщо надто довго то викидає, а 2 год то ні…. Ну принаймні в мене так було, теж тут в чаті про це прочитала
-
Ви щось перекручуєте. Мали взяти один паспорт і анулювати і тоді оформити новий, а не відмовити, бо у неї на руках 2 протермінованих. Так всім і роблять. А вам потрібно заявляти в поліцію якщо ви загубили. Якщо в Канаді, то в Канаді, якщо в Україні, то в Україні
-
Третий нельзя При оформленні нового паспорта, попередній (один з попередніх) закордонний паспорт, виданий особі, підлягає анулюванню, якщо термін його дії закінчився або у разі зміни інформації, внесеної до паспорт, окрім додаткової змінної інформації. Тут не указано что по желанию можно аннулировать )
-
Цікаво до якого року вони дійсні, що 2 дійсні🤔
-
Тем что есть два паспорт действующие с актуальной информацией не просроченные