PR CUAET
-
про українців, гідність, внески в економіку, та сусідів можна поспілкуватись в тему Flood
-
Коли у вас є два чинних паспорта, і ви хочете виготовити новий на більший термін, то один з чинних здається, і все. Якщо кажуть інше, то це свавілля.
-
Ось погоджуюсь з цією думкою)
-
ахаха нє, не хочу 🤣
-
Мабуть в цьому році вже не продовжать роздачу AOR… ..
-
Вже ж немає цього, я вчора скріни з цього списку викладала. Перевірте знову. Залишилася ця вимога тільки для дітей до 12 років (так завжди й було), якщо дитина не присутня
-
Оголошую тебе організатором наступної дискусії (суперечки) 😂
-
Завжди рада)
-
Я давала свій паспорт- книжечку і для дітей довідки зі ЦНАПу. Хоча довідки ще 2019 року, але інших не було 😊
-
Мені адвокат казав, що не надзвичайно важливі, але є великим плюсом. Адже інтеграція без мови - то неповна інтеграція. А знання мови полегшує цю інтеграцію. Але відсутність сертифіката про мову не стане причиною відмови Тож якщо є сертифікат - його краще додати. Якщо ж людина не знає мови, то краще про це не вказувати (що я не знаю мову)
-
дякую за відповідь!
-
мабуть це показує інтегрованість у канадське суспільство?)
-
Добрий день.В мене закінчується паспорт,запис тільки через Дію,я не можу зареєструватись на додаток Дії . Що робить?Які є ще варіанти?Під скажіть будь ласка .Дякую.
-
Да скоро скоро после 12..
-
Доброго дня! Підкажіть хто забирав паспорт в Едмонтоні на цьому тижні, скільки встигають видати за одну годину?
-
Теж такої думки. Будуть вишукувати все що до цієї дати. Теж саме і по еліджибиті явно не завершать листопад
-
14 січня
-
Подскажите, когда лучше искать бухгалтера до нового года или после?
-
Оптимістично. Яка у вас дата подачі?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, можливо хтось стикався з таким. В вересні місяці подалась на кліматичні та карбон виплати, через свій кабінет. Досі не має розрахунку, пише все по нулям. Як довго чекати коли щось зміниться? Прикріплюю фото
12 Jan 2024, 17:45
355461/451540
5 minutes ago