PR CUAET
-
A representative is someone who has provided advice or guidance to you at any stage of application process, whether that person received consideration (i.e. compensation) or not. Це вказано в самій формі use of representative. Я не розумію чому ви наполягаєте на своєму. Тобто, помічник може сидіти разом з аплікантам і разом заповнювати аплікацію, казати що писати і де навіть на початку роботи з аплікацією и до самого кінця. І не тільки дзвонити до IRCC після. І не важливо родич це або консультант якому платять гроші. Я сама була з обох сторін( і за мене робив імміграційний консультант за гроші все і я як родич також, і ніколи не були ніяких питань чи проблем з боку офіцерів) і консультанти напевно знають точно що можна а що ні робити. Ми навіть знаходились в різних містах з консультантом, все було онлайн і ноу проблем. І я не одна така, знаю багатьох. Чи можете ви скинути посилання доказ вашим словам? Дякую
-
На сайті селпіп створити кабінет і там купити
-
Якщо мій чоловік отримав тут права водія навантажувача (1-денний курс), це додає бали? Згідно з Фактором 3: Досвід роботи, є додаткові 100 балів за Повністю визнаний провінційним ліцензійним органом, що працює в цій професії(If my husband received a forklift driver license here (1 day course), does this add points? According to Factor 3:Work Experience there is an additional 100 points for Fully recognized by provincial licensing body working in this profession)
-
Єдина програма по якій ви зможете податися це спонсорство батьків. Але майте на увазі що це у вигляді лотереї. Там дуже багато заявок і вони мають ліміт кожного року на кількість цих запрошень. І якщо не помиляюсь то в часи ковіда вони призупинили цю програму і тільки зараз відкрили для тих хто подавався в 2020 чи 21 році, точно не памʼятаю. Є багато людей хто чекає свого запрошення і 10 років.
-
Привет. Делюсь информацией. Получение справки из Кипра удаленно. 1. Готовите документы (копии паспорта (просто копию, я не заверяла у нотариуса) и pink/yellow slip ), распечатываете и заполняете спец.форму (указана ниже). 2. Идете в любой банк и делаете драфт перевод на имя посольства (адрес см. Ниже на фотке) 3. Идете на почту и в большой конверт кладете: -заполненную форму - запрос -копию паспорта -копию pink/yellow slip -выписку драфт из банка на сумму 30$ канадских долларов -другой конверт (обычный с маркой уже прикрепленной) или конверт prepaid с экспресс доставкой) и УКАЗАННЫМ Вашим ОБРАТНЫМ АДРЕСОМ. 4. Отправляете этот конверт на адрес High Commission of the Republic of Cyprus to Canada 150 Metcalfe Street, Suite # 1002, Ottawa, ON, K2P 1P1 5. Ждете. Ждете. Ждете.🤣