PR CUAET
-
Дивись не дивисть а SIN обмежений в часі воркпермітом
-
здавати все одно доведеться. зекономити...імміграція, процес не дешевий
-
А айді можна продовжити як? Не потрібно паспорт показувати?
-
Дякую! Думала що продовження по ціні оформлення. Чи можете.. ох дякую як раз хотіла про заяву запитати. Дякую!
-
Підкажіть будь ласка, хто заповнював заяву на доставку паспорта з DHL в Торонто, що писати тут?
-
Бо тоді айді не було)
-
Для сін я також показувала паспорт
-
В Эдмонтоне не сделают. Как они сказали, если приносишь с собой два паспорта, тогда они один аннулируют и оформляют второй. Если у вас один на руках, а второй где-то, тогда откажут.
-
На сайті Едмонтону наче не пишуть про копії та номер платника податків
-
А скажіть, будь ласка, ті учасники, які подавалися в останні 3 місяці, як швидко ви отримали запит на біометрію?
-
А чого ви вирішили, що я вважаю те, що робить Любарський, нормою? Тож в чому дивність моєї логіки?
-
Дивлячись, яка робота. Зазвичай, крім SIN, WP та банківських реквізитів для direct deposit нікому нічого не потрібно. А якщо вас наймають як self-employed, то в більшості випадків всім буде начхати й на ваш WP. Принаймні, в trades.
-
То есть то что Любарский про США рассказывает на весь YouTube - это норма? А то что я про Канаду соотечественникам хочу помочь - это не нормально? Странная логика
-
Ви, як і Любарський, вважаєте шахрайство нормою. Вважаєте своїм правом так думати. Тож чому ви думаєте, що я не маю права думати, що шахрайство - то є шахрайство?
-
Ні, вона приїхала податися на новий паспорт, аргументуючи ,що не змогла спіймати слот (а чому не продовжила, живучи при цьому в Калгарі)їй продовжили на декілька місяців , довго там вирішували як бути і сказали звернутися до консультанта , адже в неї вже прострочені всі доки декільк місяців і що вона собі думає
-
Можливо, в неї був TRP і ворк перміт? Бо якщо закінчується статус, то ж блокується і рахунок, і все інше (наступного дня приходять сповіщення на телефон)
-
В том что он кратко и конкретно расписывает что и как делать новоприбывшим, помогает людям преодолевать бюрократию - у всех адекватных людей это вызывает симпатию. Все остальное ваше личное мнение
-
Ну, це й логічно. Адже якщо є дозвіл на роботу, то людину можна офіційно наймати
-
А сін прив‘язаний до строку вп , а а вп до строку паспорта)хоча коли я була в Едмонтоні, була дівчина з простроченим паспортом і тобто всіма документами вже декілька місяців і вона офіційно працювала, тобто там не помітили , що доки закінчилися
-
Я вже не пам‘ятаю точно 2 і може більше
12 Jan 2024, 17:45
355547/440479
about a minute ago