PR CUAET
-
Официальную форму о чем, это для реально больных людей, пособия о которых вы пишите, для реально больных, вон вам канадка писала, ее мама здесь, она как поняла , что это мошенничество была просто в шоке, она то думала это просто еще какое-то пособие обычное
-
Так что же вас смущает? Находите доктора, он вам заполняет официальную форму, которую вы отправляете в гос орган. Вы занимаетесь благотворительностью. Берете Donation slip. Прикрепляете его потом в tax return. И государство, зная сколько конкретно куда и кому вы задонатили, возвращает вам налог. И что?
-
і розуміння предмету на 1 бал зі 100 )))))
-
Добрий день! Чи може хтось поділитися досвідом отримання водійського посвідчення G2 або G Full в Канаді, якщо вже маєте українське водійське посвідчення? Відомо, що є можливість пред’явити довідку про стаж водіння. Якщо хтось проходив цю процедуру, будь ласка, поділіться деталями: як це зробити правильно, які документи потрібні, і які етапи включає цей процес. Дякую!
-
В ваших рукописях все есть
-
Нет єто для disability, не вводите людей в заблужление, то, что посте терок с докторо вы стали ограничены к труду мы уже все поняли,
-
Хто знає як записатись в е-чергу? Оновлюю сайт де слоти, очікую і не появляється така опція
-
Якщо можете, дайте мені, будь ласка
-
Хватит заниматься газлайтингом
-
Дякую за відповідь, Я вже пробувала по різному😔, не появляється така опція. Можливо почекаю з пів години без оновлення може появиться(((
-
Дайте і мені контакти. Ситуація така: закінчується паспорт через 3 місяці, на паспорт подався 10 місяців тому, на TRP подався, на провінційну програму подався, на owp також. OWP дали до тих же дат, як і перший, тобто до лютого. Все інше в очікуванні, невідомо на скільки… Через місяць буде намагатися оновлювати резерв та продовжувати паспорт у консульстві, якщо у резерві все буде ок. Якщо не ок, які ще варіанти?