PR CUAET
-
і розуміння предмету на 1 бал зі 100 )))))
-
Добрий день! Чи може хтось поділитися досвідом отримання водійського посвідчення G2 або G Full в Канаді, якщо вже маєте українське водійське посвідчення? Відомо, що є можливість пред’явити довідку про стаж водіння. Якщо хтось проходив цю процедуру, будь ласка, поділіться деталями: як це зробити правильно, які документи потрібні, і які етапи включає цей процес. Дякую!
-
В ваших рукописях все есть
-
t.me/prcuaet/29212/235534 Ну естественно, это официально все подробно расписано. Так в чем мошенничество?
-
Кажуть, що не треба оновлювати
-
Нет єто для disability, не вводите людей в заблужление, то, что посте терок с докторо вы стали ограничены к труду мы уже все поняли,
-
Нет, спасибо, врать я как-то не хочу, да и не в БС я
-
Злые вы, утверждение - eCopr подкрался незаметно - лично мне запало в душу😁
-
Да мы тут бенефиты в British Columbia обсуждали, о которых все знают, но все молчат. Я написал что и как конкретно делать. Вот девушку бомбит. Если вы живёте в ВС, могу вам в личку скинуть
-
Хто знає як записатись в е-чергу? Оновлюю сайт де слоти, очікую і не появляється така опція
-
Конечно же не обладаю, но если бы всё это у вас было, вам не пришлось бы искать русско говорящего доктора, которому нужны донаты, это можно было бы сделать где угодно. С этого я предположил что вы лжете для получения бенефитов
-
Якщо можете, дайте мені, будь ласка
-
Ну во первых то было в качестве примера написано цитатой из ролика Любарского. А во вторых вы не обладаете компетенциями оценивать, чем я страдаю, а чем нет
-
Хватит заниматься газлайтингом
-
Дякую за відповідь, Я вже пробувала по різному😔, не появляється така опція. Можливо почекаю з пів години без оновлення може появиться(((
-
Тільки ж ви вчора писали, що за донати русскій доктор дасть довідку про disability. Багато учасників бачили вчора ваші детально розписані шахрайські схеми
-
Конечно. Но вы так и не ответили конкретно в чем вы меня обвиняете. Сами себе надумали что-то)
-
Дайте і мені контакти. Ситуація така: закінчується паспорт через 3 місяці, на паспорт подався 10 місяців тому, на TRP подався, на провінційну програму подався, на owp також. OWP дали до тих же дат, як і перший, тобто до лютого. Все інше в очікуванні, невідомо на скільки… Через місяць буде намагатися оновлювати резерв та продовжувати паспорт у консульстві, якщо у резерві все буде ок. Якщо не ок, які ще варіанти?
-
Я предполагаю мошенничество в том что вы не страдаете от потери родины, мигреней у вас нет, как и бессонницы, но справку об этом всем вам выдали. Если для вас это не мошенничество тогда всё становится ясно😁
-
Так вон на весь YouTube люди про Америку учат
12 Jan 2024, 17:45
355642/471244
2 minutes ago