PR CUAET
-
На жаль, я нікого особисто там незнаю. Якщо є можливість здайте бутилки самі по місцю і гроші перерахуйте @VladKnsh Він зараз збирає на авто
-
як раз вчора в іншій групі людина писала, що приїхала і видали перміт. мабуть залежить все від офіцера
-
Десь у чаті писала людина, яка приїхала сюди пару місяців тому, в аеропорту вже відмовили, подалася онлайн, прийшла відмова, бо програма CUAET вже закрита. Шукайте на офіційному сайті Канади
-
у офіційних джерелах немає ніякої інформації про 01.01.2025. Тому можна вважати це дезінформацією.
-
Жена там сейчас находится. И прочитала где-то!🤷 Вот стало интересно
-
Де ви це прочитали?)
-
На січень перенесли
-
потому, что человек не подавался на wp вместе с анкетой на визу, т.е. у него не было предварительного одобрения wp. отказ правомерен, таким не выдают wp, это тоже описано на сайте. и такому при подаче онлайн откажут, тк подача была открыта до 31 марта 2024 года. те, кто приезжает с letter of introduction вп продолжают выдавать t.me/prcuaet/2427/408411
-
Я пару днів тому за один день поставила у чергу двох дітей (12 років і 16 років). Першу кнопку чекала не оновлюючи сторінку 2 години, а другий раз вже 6 годин прийшлося чекати.
-
Всім привіт, підкажіть, у кого IRCC просив custody documents for your dependent children - що ви надавали?
-
Якщо є оригінал або копія підходить, якщо нема то в дії повинна бути.
-
Все равно , все равно. Ой ой-ой-ой. По факту вам нечего сказать. Система работает и многие этим пользуются)
-
З ти іншої сторони ми забираємо роботу у канадійців)
-
Рабочая виза выдана до 2026 В loi указана таже дата. Исходя из ваших слов переживать не стоит?
-
Народ,хто йде в п'ятницю подавати документи на паспорт в Едмонтоні, відпишіться,чи не відмінили вам слот🙏Так як вище люди писали,що првідміняли тим,хто на п'ятницю записаний.
-
Бачили на сайті?
-
Дякую))
-
Майже рік вже
-
Отримання паспорта у живій черзі чи для того теж тепер слот потрібен? Едмонтон.
-
Вы наверное с канадцами не общаетесь, я прям представляю на вопрос what do you do for a living, вы рассказываете как всех вертите на одном месте, жесть.
12 Jan 2024, 17:45
355769/437308
12 minutes ago