PR CUAET
-
умовно, якщо приїхати в Канаду 1.1.2025, а WP (CUAET) закінчується в 5.2025, то треба по заїзду одразу подаватись на продовження ? але виходить, що є ризик бути без WP після 5.2025 і до отримання продовження
-
Так, то по дитині 18 років.
-
Скажите, что-то я не поняла!!! Тебя могут выбрать на экспресс энтри???? У меня например баллов реально мало. И может у него тоже мало? Это же тогда нет шансов🤷♀️
-
Гайз, может, кто знает, нужно ли платить за бриджинг ОВП?
-
ну краще подавайтесь до закінчення перміту.
-
Це ще нормальні таймлайни, я чекав 6 місяців майже. Якщо б не замовив DHL, було б більше.
-
Розлучені, батько в Україні, є ще запит на форму 5604 (що батько не проти іміграції), з нею ніби ясно. Але ще другий документ в запиті - custody. В рішенні суду про розлучення немає нічого про опіку над дитиною. Взяла лист з канадської школи, що дитина проживає зі мною. Чи має сенс батьку дитини зробити дозвіл у укр нотаріуса (дублюючи по сути 5604), що він не проти імміграції?
-
Дякую вам велике
-
ну тобто це питання суто витрат, але не порушення легальних питань якихось?
-
ага, зрозумів, дякую!
-
Скоріше за все або третій паспорт не анульований (українські документи були усі в наявності у вас? Укр айді, Місце реєстрації, ідентифікаційний код?
-
заполнить все поля в вебформе. если все равно не найдут, они пришлют доп вопросы для заполнения, чтобы найти анкету. ургента сообщать о смене адреса до получения AOR нет. на почту вам ничего все равно слать не будут
-
Якщо ви про реєстрацію в EOI і запрошення на подачу на номінацію , то довго ще ніхто не чекав, так як це працює тільки третій місяць. У мене через місяць прийшло запрошення , є люди які через пару днів отримали ( просто співпало з датою вибірки ) інші чекають третій місяць
-
ні, треба до закінчення. Бо тоді треба відновлювати статус (доп гроші платити)
-
так вибачте, не про те подумала) вони по UCI можуть знайти також. Це унікальний номер у кожного)
-
а подача на продовження починається власне після закінчення WP?
-
Так
-
@prollyy я маю на увазі, як правильно повідомити про це, щоб вони знайшли аплікацію. щось по типу "для апліканта Ім'я Прізвище (дата народження) стара адреса: ..., нова адреса: ..."?
-
по Альберта ЕЕ дають 600 балів і Ви якби автоматично потім проходите по ЕЕ фелеральному)
-
Нет, просто точно так же та девушка или парень не поняла... наоборот так быстрее даже мне кажется
12 Jan 2024, 17:45
355844/429963
8 minutes ago