PR CUAET
-
Ага ,точно ,і прочитав не уважно ..👍👍
-
Ви мені краще працюючого афганця покажіть, я думаю всім буде дуже цікаво на нього подивитись PS. Курити весь день кальян це не работа якщо що
-
то у Вас ворк перміт до травня 2025 чи що?
-
стоп, в нього є ВП до травня 2025, а тобто він приїжджав у Канаду до 31 березня 2024. Тому має право податись до 31 березня 2025
-
Крайній не крайній, але вони є. Та й тут не раз піднімалося питання чи потрібне та важливе самозабезпечення в Канаді.
-
Вам треба умовно заїхати до нового року... І надіятися що дадуть на 3 роки ,тому що ви не підпадаєте під категорію до 31 березня 2025
-
В чому збільшення то? 2024 - $7000, 2025 - $7000. В 2014 було 5500, а в 2015 дали 10000, потім знизили. То було підвищення.
-
Це для першого візиту питання.
-
Сьогодні слотів немає
-
І мені, будь ласка 🌼
-
просто збиває з толку you haven't arrived in Canada yet.. а я вже був, але виїхав назад)
-
Та деякі чоловіки-афганці працюють. В мене колега-афганець був. А ось їхні жінки, мабуть, ніколи (ніколи в житті не бачила працюючу афганку. Хоча допускаю, що можу помилятися)
-
І мені, будь ласочка 🙏
-
Знаю двох, обоє працюють
-
ну так, це логічно) вона дійсна до 2028
-
Цікаво, а звідки у вас склалась думка, що вони всі не працюють? Де ви цих непрацюючих зустрічаєте та при яких обставинах?
-
головне щоб у Вас ще була дійсна віза, бо без неї не заїдете)
-
Переслав повідомлення. Перевірив ти правий. Дякую, що звернув увагу
-
Сьогодні бачила відео з новин, сказали будуть перевірки податкової по коштам громадян і рахункам і якісь обмеження для окремих категорій(новини ТСН). Можливо просто перевірка і звірка податкової відбувається. Спробуйте почекати
-
ще внизу пише This does not authorize re-entry
12 Jan 2024, 17:45
355945/412114
4 minutes ago