PR CUAET
-
ні, в усіх стрімах умова мінімум 4 бали. Ви просто будете ineligible
-
Щось ці нові покращення стають схожі на старі.так?
-
Для вас это крайне критичный вопрос в жизни, чтобы все окружающие вас люди были трудоустроены?
-
а по візі скільки можна знаходитись?
-
ВП не дає право на в'їзд, тільки віза) але ВП дійсний до датина ньому і ви з ним можете знаходитись в Канаді до тієї дати
-
Коли було менше людей, то було й менше вакансій. Так само шукали роботу.
-
Він не порушує правила і нічого нікому не пропонує. Порушення закону теж нема. Якщо вам особисто не приємна людина, то краще не вступайте в дискусію
-
Це перший день коли слоти не зʼявилися? Бо я пропустила декілька.
-
Добрий вечір. Чи були сьогодні слоти в Торонто? Дякую
-
в середині Канади віза взагалі не грає ролі. залежить в якому статусі ви заїжджаєте
-
Крім того, що активно пропонує в групі свої шахрайські схеми, так ще й чіпляється до учасників
-
Вам апостиль з тими усіма заявами , інструкцію в листі не написав ? У мене була
-
І мені, будь ласка
-
Reported Artem CAN [5299353849] to admins.
-
Скаргу надіслано
-
Проблема в тому що в цього апліканта немає родичів в Альберті, а це о одна з умов подачі по Alberta EE
-
Так , я все заскрінила,
-
Та не тільки з лікарем. Там цілі ж схеми були.
-
Тобто ви не читали дописи цього учасника, який пропагує намахувати систему, перетерши з російським лікарем?
-
Я не вступаю, це він до мене чіпляється з єхидними питаннями. Ви вчора не бачили, як він по гілках шарив лінки на свої пости із шахрайськими схемами? І сьогодні теж? Чи адміни підтримують такий контекст і роблять зауваження тим людям, хто проти? Бо це виглядає саме так.
12 Jan 2024, 17:45
355990/441979
4 minutes ago