PR CUAET
-
На ютуб десятки
-
Просто там написано "The following pathways requirements apply to those invited to apply under the Family Connection pathway." Тобто у запрошені було б це написано. Тупо не думаю, що відноситься до General.
-
Був лист на email і зміна статусу
-
Дякую за відповідь! все одно будемо пробувати. Просто він не міг зайти через телефон (бо сайт просто не пускав), то я забукала на себе, бо с компьютера можливо було зайти. А коли у нього була змога зайти ввечері, то вже не було слотів 🥲 але резерв+ є і всі документи. сподіваюсь підуть на зустріч)
-
t.me/prcuaet/19036/320587
-
Спробуйте з ноутбука
-
Так
-
Візу в аеропорту печаткою не продовжують. Подивіться закінчення WP з печаткою має співпадати
-
Ви з телефона заходите?
-
Доброго вечора! Маю питання стосовно візи. Саме паперова віза, що вклеєна в паспорт діє 2022- кінця 2025, але при першому вʼїзді в Канаду офіцер на сусідній сторінці поставив печатку з датою до кінця 2026 року. Хтось зтикався з таким? Чи це значить що віза була продовжена, чи це щось інше? Дякую!
-
Доброго! Пробую авторизуватись через дія підпис, особо підтверждує і пропадає, нікуди не перекидує. У кого таке було?
-
це пілотні програми
-
Зрозуміла, дуже дякую за відповідь!
-
Віза дійсна до дати зазначена на ній
-
Скажіть будь ласка при подачі work permit в формі 5710 вказую роки роботи і місяць, не пропускає. Пише невірний формат. Але такого формату як вони просять немає навіть місця, щоб видрукувати. В когось таке було?
-
Так, печатка співпадає з дією WP. Тож виходить віза все ж таки дійсна до того року, що зазначена в паперовій візі, правильно?
-
Посилання від університету Оттави? Я в якійсь з груп вчора бачила. Підкажіть будь ласка, а чи просило вас додати згоду на розголошення даних неповнолітніх дітей перед сабмітом? Я застрягла на етапі вимоги надати таку згоду від обох батьків
-
Ні , зрештою я подала окремо заявку на себе і окремо на дитину і все пройшло
-
Виходить якщо ти не медик, інженер, юрист або агроном і без родичів то тобі нема що ловити у Альберта ЕЕ ?
-
Вчера со мной один участник поделился ссылкой видео где можно бесплатно кто боится потратить пять долларов на ветеp . Я сделала всё по этому видео и получилось бесплатно.спасибо @@alasta1r
12 Jan 2024, 17:45
356058/431637
35 minutes ago