PR CUAET
-
Так, печатка співпадає з дією WP. Тож виходить віза все ж таки дійсна до того року, що зазначена в паперовій візі, правильно?
-
Посилання від університету Оттави? Я в якійсь з груп вчора бачила. Підкажіть будь ласка, а чи просило вас додати згоду на розголошення даних неповнолітніх дітей перед сабмітом? Я застрягла на етапі вимоги надати таку згоду від обох батьків
-
Ні , зрештою я подала окремо заявку на себе і окремо на дитину і все пройшло
-
Виходить якщо ти не медик, інженер, юрист або агроном і без родичів то тобі нема що ловити у Альберта ЕЕ ?
-
Вчера со мной один участник поделился ссылкой видео где можно бесплатно кто боится потратить пять долларов на ветеp . Я сделала всё по этому видео и получилось бесплатно.спасибо @@alasta1r
-
а як вона називаэться? як знайти її?
-
Доброго дня, можилво хтось знає , зараз на бенефіти відпрялєте документи онлайн чи пошта урядові документи доставляє ? А також чи могли б скзаати які точно треба документи на child benefit якшо вже раніше подавала аплікацію і cra має мої дані прост одне було виплат на дитину так як не було 18 місяців . Дякую
-
обоє батьків є аплікантами заявки? чи один з батьків за кордоном та в заявці тільки як особа окрема?
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка хто подавався на оформлення закордоного паспорту в Торонто , який формат фото треба мати на подачу паспорта ? Розмір 10 на 15 роздрукований чи в електронному форматі
-
Я не могу вам точно сказать у меня ребёнок и я. Всё делала по инструкции все получилось имейл пришло что они работают над моим запросом
-
У GCMS вас легко знайти по travel document ( паспорт), а також по розширеному пошуку по фамілія, ім'я і дата народження. Там у системі буде видно усі ваші анкети і також Raw Application Number тимчасовий, як тут пишуть. Тому коли робите запит у ATIP на ваші NOTES about my Application(це безкоштовно обираєте Privacy Request), навіть якщо не напишете свій UCI вас все рівно у системі побачать. Головне додати копію паспорта, можна і права. З паспортом легше знайти.
-
А що робити, якщо на забирання виготовленого паспорта немає слотів, а потрібно на нього продовжити воркперміт?) чи хто вже дізнавався чи є такі опції: - попросити з консульства вислати скан паспорту, поки що. - приїхати в будь який час і забрати паспорт без запису
-
Оце, так
-
Чоловік вище кидав сайт , на яке я відповіла прокрутить чат вверх , на офіційному сайті все вказано
-
Дякую. Вийшло
-
Ні, в заявці я і двоє дітей. Батько дітей в Україні, ми розлучені, в мене повна опіка, а в нього нова родина. Він не подається і отримувати ПР не збирається
-
Тоді просто треба Ваш підпис під своїм полем, а біля дитини не треба підписів
-
Якщо на E, то це вже не Raw Application Number, це вже actual Application Number.
-
По поводу статуса Triage: Refugee? Попробую посмотреть, но это удивительно что они присвоили такой статус
-
У мене теж
12 Jan 2024, 17:45
356073/447052
30 minutes ago