PR CUAET
-
Шукайте навколо я не можу вгадати ваших обовʼязків . З того що ви написали підходить Install, operate and maintain electrical and electronic equipment and systems . Перелік обовязків у ноку приблизний в невичерпний.
-
Ви в чомусь праві, але ваш аналіз насправді досить поверхневий. З практики, більшість "спеціальних" програм таки базуються на існуючих програмах іміграції, просто в них міняють ті чи інші умови. Тому швидше за все ця програма таки буде діяти на базі спонсорської програми, але поза загальними квотами, і без вимоги довести фін рівень (LICO) спонсором. Навіть міністр іміграції називав цю програму спонсорством родичів неодноразово в своїх промавах. Більше того якась таки участь і документи від родича будуть потрібні незалежно від того хто подає заявку.
-
Ні обовязки зовсім інші
-
AAIP
-
2241 - Electrical and electronics engineering technologists and technicians
-
так, вони в GTA, я в Оттаві. По всім іншим параметрам підходять
-
Дякую!
-
Так
-
Тоді, так можна зразу. Але заявник повинен жити в Канаді на момент подачі.
-
Медицина підходить навіть якщо більше року?
-
ні, без LMIA в моєму випадку
-
Поки що не відомо чи будуть якісь зобовязання, і в якій формі. Побачимо через пару тижнів
-
Для федералів переклади Українські (з печаткою перекладача) зазвичай підходять без проблем. Медицина умовно підходить (якщо ви не виїздили з Канади більш ніж на 6 місяців), але інколи її можуть всеоджно затребувати вже після подачі заявки.
-
А в чому проблема?
-
Це від програми залежить. Їх включно х провінційними майже сотня назбирається. Є варіанти де можна зразу на ПР податися, але потрібно щоб всі інші умови тої чи іншої програми підійшли
-
В загальному не повинно.
-
Я навіть підозрюю що за компанія (з зайчиками?).
-
З того що наразі відомо, ні не потрібно.
-
Ні, LMIA не потрібне для провінційної програми. Проте LMIA дає додаткові 50 балів в системі Експрес Ентрі
-
А Джоб офер з LMIA теж зроблять? Я ж правильно розумію, що він потрібен для цього стріму?
12 Jan 2024, 17:45
35612/459057
about a minute ago