PR CUAET
-
Я знаю один, ходила раніше. По понеділкам зараз, наче. Проводить волонтер для українців, він сам не вчитель, в айті працює. Вже 2 роки цим займається
-
Подаватись можна до 31березня, вірно? Типу нічого не змінили. Бо можу тільки в лютому податись як паспорт продовжать. Cuaet дали в травні 2023, якщо це важливо
-
Всім привіт та гарного вечора! Підскажіть будь ласка , може в когось була така ситуація. Що робити коли 5 грудня вислали email мені с portal 1 , згідно з інформацією агента ircc, який я так і не отримав ніде. Вже пройшла неділя , я вчора дзвонив питав чи вони вислали повторно мені, але вони лише роздратувалися моїми питанням і сказала що нічого повторно мені не вислали ще і треба невідомо скільки чекати що вони вислали запит Я вже прочитав на багатьох форумах , що буває люди чекають по 3 місяця і на тебе просто забивають, і їм нецікаво отримав ти чи ні. Кажуть безпосередньо звертатися на email landing office . Що порадите?
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, як у формі 5710 розділ employment вказати усі робочі місця за 10 років, якщо таблиця не дозволяє додати рядки?:(
-
Супер
-
То Торонто. В едмонтоні теж без запису забрати паспорт можна?