PR CUAET
-
Так одна велика і дві або чотири маленькі
-
А как понять это хорошо или плохо? Что это значит триада. В чате был кто-то ещё вчера кто заказывал на акции интересного у него какое?
-
Ви просили саме 10*15см, і вони зробили, так. Бо нам попалась недуже розумна працівниця:)
-
яке хоч місто?
-
Якщо стали у вересні нічого нікуди не прийде, стару систему знищили і слоти і чергу очікування
-
Тільки стали в чергу очікування, слот не запропонували ще? Мені цікаво чи вони чекають ті від яких відмовляються чи вже почали роздавати оці що щодня по 12 раніше викладали
-
Все, з 24 грудня до 1 січня у них вихідні , сподівання на номінацію в цьому році стають все примарнішими
-
Це зрозуміла, в черзі в вересня. Маю на увазі, коли по цій черзі дадуть слот, прийде повідомлення на мейл, чи якось інакше?
-
Квоти завжди оголошують
-
Може у них був ліміт видачі пр по цій програмі… ото і все 🤪
-
не знаю, может, запросы высокие, в любой магазин требуются
-
Так я також, всю свою родину записала як тільки її придумали. Але вже старої черги нема, на сайті попросили перезаписатися по новому
-
Дивно бо на сайті написано, що е-черга перенесена й старі записи актуальні. Але я ще раз спитаю, підтвердження приходить на пошту чи якось інакше?
-
Я у черзі рік🤣🤣🤣Торонто
-
Люди які зловили слоти по старій системі почали скаржитися, і їм дозволили приїжджати (приймали двох людей на один і той самий час, по новій системі та по старій) Зараз вже старих слотів зі старої системи не лишилося 🤷
-
Ну та нові ж не беруть в роботу ті шо після 12 січня
-
При заповнені аплікації ЕОІ є питання, чи є профіль в ЕЕ. Якщо на момент заповнення профілю ЕЕ не було, чи можна його створити зараз наприклад?
-
Дякую за роз'яснення, а я вже розказав губу😂😂😂
-
Все вірно тепер почитайте про різницю між черга очікування та е чергою
-
Нічого що пр на тому тижні були і портали на цьому?
12 Jan 2024, 17:45
356176/428807
15 minutes ago