PR CUAET
-
Дякую!
-
Так
-
Тоді, так можна зразу. Але заявник повинен жити в Канаді на момент подачі.
-
Медицина підходить навіть якщо більше року?
-
ні, без LMIA в моєму випадку
-
Поки що не відомо чи будуть якісь зобовязання, і в якій формі. Побачимо через пару тижнів
-
Для федералів переклади Українські (з печаткою перекладача) зазвичай підходять без проблем. Медицина умовно підходить (якщо ви не виїздили з Канади більш ніж на 6 місяців), але інколи її можуть всеоджно затребувати вже після подачі заявки.
-
А в чому проблема?
-
Це від програми залежить. Їх включно х провінційними майже сотня назбирається. Є варіанти де можна зразу на ПР податися, але потрібно щоб всі інші умови тої чи іншої програми підійшли
-
В загальному не повинно.
-
Я навіть підозрюю що за компанія (з зайчиками?).
-
З того що наразі відомо, ні не потрібно.
-
Ні, LMIA не потрібне для провінційної програми. Проте LMIA дає додаткові 50 балів в системі Експрес Ентрі
-
А Джоб офер з LMIA теж зроблять? Я ж правильно розумію, що він потрібен для цього стріму?
-
Так не працює, тей самий набір слів
-
Якщо не дає змінити, заповніть заново профіль.
-
Адреса їхня в Онтаріо? Якщо вони "знаходться" в Онтаріо, і ви також, то це може пройти. Але остаточне рішення за офіцером програми.
-
Можна звідси скачати файл і по ключовому слову шукати www.statcan.gc.ca/eng/statistical-programs/document/NOC-CNP-2021-Structure-V1-eng.csv
-
Automation technician. Maintaining,trobleshooting and programming PLC and HMI, read and interpert electrical schematics and drawings, commisioning works. Але у моє випадку в Канаді це все відноситься до building automation а не industrial
-
95106 – Labourers in food and beverage processing Гляньте
12 Jan 2024, 17:45
35618/466076
2 minutes ago