PR CUAET
-
Ну та нові ж не беруть в роботу ті шо після 12 січня
-
При заповнені аплікації ЕОІ є питання, чи є профіль в ЕЕ. Якщо на момент заповнення профілю ЕЕ не було, чи можна його створити зараз наприклад?
-
Дякую за роз'яснення, а я вже розказав губу😂😂😂
-
Все вірно тепер почитайте про різницю між черга очікування та е чергою
-
Нічого що пр на тому тижні були і портали на цьому?
-
Є апдейт! Подав апплікацію 6 червня, сьогодні прийшла номінація. Подавався по 21300 Civil Engineers.
-
Дякую
-
Одним і на мейл і в кабінет іншим лише в кабінет, підтвердити можливо лише в кабінеті, тому я щодня перевіряю кабінет на сайті е консул
-
А навіщо вони тоді по нуманитарці AOR дають через 2 тижня всім? А тут не дають ..
-
А у вас что написано?
-
Доброго вечора, не підкажете як можна зробити, мій прострочений паспорт прибув до аеропорту Калгарі і вже з 24.11 листопада знаходиться там. Куди подзвонити, чи куди поїхати в аеропорт щоб його забрати
-
Навіщо їх брати якщо навіть грудень не раніше кінця літа наступного року почне отримувати пр??за цей час економічні програми з нуля отримають пр. Ці аори просто не потрібні гуманітарному офісу на перше півріччя 25 року. Я розумію що з аором спокійніше але пріорітети ірсс на економічні програми . Аори звісно почнуть давати потім
-
Уф, я маю на увазі е-чергу) коли не ловиш слот а просто стаєш в чергу очікування коли тобі система дасть слот. Це маю на увазі. Ок її знесли зрозуміла буду ще раз реєструватися, я запитую ще раз як приходить повідомлення про те що прийшла моя черга в очікуванні, це буде е-мейл?
-
Я це не писала. Головний мотив, що чоловік тут похоронений, бо тут помер і син тут навчається і я працюю і мені є за що жити
-
Хто може мені вислати форму про службу на почту в пдф з функцією заповнення.Буду дуже вдячна
-
Я його не загубила. Це Ви мабуть щось плутаєте
-
Я робила в Калгарі)), за Торонто не знаю.
-
Торонто
-
Я і не пробувала
-
Реально? Від дня подачі? Я не бачила строків Ааа та я про нашу думала
12 Jan 2024, 17:45
356191/439865
3 minutes ago