PR CUAET
-
В когось була такая ситуация? Вже неділя чекаю поки повторно вишлють портал 1, бо перший лист так і не дійшов. Дзвонив 2 рази вже до IRCC..
-
На кризис пишите
-
Може на веб-форму ще напишіть?..
-
Доброго вечора Таке питання , якщо в тебе паспорт дійсний ще на один рік після закінчення ворк перміту чи це реально відкрити ворк перміт на ще один рік чи лиш можна на три ?
-
друзі коли ловити слот Торонто?тільки вівторок чи кожен день після 12 ночі?
-
Спасибі То якщо вказувати на скік бажаєте продовжувати WP то вказувати лиш дату закінчення паспорта ?
-
Дякую♥️
-
Думаю не ефектно буде, якщо вони особисте через телефон не вирішили нічого то через веб форм то взагалі нуль шансів
-
Вас повинні видати новий вп, можете подаватися, але він буде не довше дії вашого паспорту.
-
Можливо треба буде подаватися ще раз, так як в самій полісі написано що может бути виданий, на строк ДО 3 років якщо я не помиляюся (можливо ви потрапили на такого офіцера, а можливо десь не там поставили галочку, або щось не те написали). Раджу передивитися відео інструкцію (та інструкцію на сайті) про подачу ще раз, і заповнити заявку знову (у мене було 3 заявки, дві з них то +3 роки, а одна, з тими самими датами, бо закінчувався паспорт).
-
дозапити якісь були? На роботу писали?
-
Пишіть від дати подачі, зазвичай вори апрувлять +3 роки від дати апрувала
-
На самому початку вашого навчання було про те, хто вважається податковим резидентом Канади.
-
Я б писав +3 від дати подачі, а там вже як вийде. Все залежить від офіцера і його уважності.
-
Чи можна оформити закордонний паспорт дитині 16 років у Канаді, якщо немає id карти?
-
Я її подаю тільки на продовження
-
Якщо ваша заявка була апрувнута після 4 лютого 2024 року, то вибирайте другий варіант і прикладайте скрін з сайту.
-
Підкажіть, будь ласка, якщо немає професії в переліку на ЕЕ, то чи маю право подаватись?
-
Добрий вечір! Маю питання по WP. В заявці де fees треба обрати відповідь. Обирати «yes, I will be paying…” або той де «no, I’m exempt from paying..”?
-
а не знаете скільки часу зайняв розгляд аплікації? Мою вчора взяли на розгляд, сьогодні прислали запит на роботу. От думаю, коли номінацію чекати (сподіваюсь, що все пройде добре і номінацію погодять)
12 Jan 2024, 17:45
356244/430124
about a minute ago