PR CUAET
-
В яких налаштуваннях, підкажіть будь-ласка. Бо справді щось не так в мене. Лише час свій витрачаю
-
Я вже сьогодні раз 8 заходжу, але в мене ще нема 5 червня…. Остання дата 4 червня Як так?
-
Я собі взяла два слоти на 5 червня зранку і весь день вільний був
-
А у них немає свого, щоб продовжувати?
-
Всім привіт! Не можу знайти інформацію, що робити з EOI по FWS якщо 3 грудня підняли median wage і я тепер не проходжу за цією вимогою. Чи треба мені відзивати свою заявку чи моя буде рахуватись по медіані на момент EOI? Подавалась у квітні, виборки по ноку ще не було. Тепер не вистачає 0,077 доллара (якщо це має значення)
-
Біо в червні здавала,6 міс
-
Так
-
Може хтось буде в Едмонтоні. Можете будь ласка запитати в них як вони працюють в святкові дні чи в них буде якась інформація на інформаційному табло. Скиньте будь ласка в групу. Треба зʼїздити, але не дуже є бажання приїхати, коли все зачинено. На сайті нічого не знайшла. Дякую.
-
Можливо комусь це допоможе Хто цікавиться переміщенням паспорту з одного консульства в інше по Канаді. Тому що мені пояснили в Оттаві зовсім по іншому ніж написали відповідь на імейл, а в чатах я не знайшла жодного коментаря хто це зробив з нормальним поясненням. Якщо в кого небудь мається зразок заяви для Торонто будь ласка поділіться
-
Всім доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, таке питання. Моя дитина приїхала до Канади ще в березні 2022 року, та проживала зі своїм рідним батьком, котрий є громадянином Канади. На CCB вони не подавались. Я приїхала вже пізніше, вже подалась на ССВ і почала їх отримувати. Чи може батько подати на бенефіти за минулий період, поки дитина жила з ним? І як це правильно зробити. Дякую 🙏🏻