PR CUAET
-
Добрый вечер.Подскажите пожалуйста можно ли подаваться на Skilled worker stream BCPnP priority occupations с украинским дипломом сварщика ,если его подтвердить через WES?Имееться опыт работы за переделами Канады около 9 лет,и 1,5 года в Канаде
-
я не маю ліценції, і навіть не Engineer in Training, подавалася по цьому стріму, вже на фінішній прямій
-
Да. Там ми тоже так вночі прилетіли
-
1. Приїзжайте до консульства і у порядку живої черги згідно графіку видачі паспортів забирайте паспорт. 2. IRCC повідомляти не потрібно. Пр карта не привʼязана до паспорту.
-
Серйозно? То супер, бо я якраз цілу ніч в аеропорті буду і зможу приїхати раненько, дуже дякую за відповідь ви допомогли мені😃
-
Скажіть будь ласка коли останній термін подачі на work permit?
-
Паспорт діяв на момент одержання ПР?
-
Добрий вечір, потрібно зробити ЗП дитині але немає вільних місць в електронній черзі до липня місяця, чи є якись варіанти ще запису на подачу?
-
Нічого не треба робити
-
Підвязати анкету картки до екаунту
-
Так, ПР отримано в вересні, а на новий паспорт подали документи вчора
-
Спробую ще в кризисову
-
Авжеж дивився
-
В спаме не смотрели?
-
Мені не прийшов email .. ви не уважно прочитали
-
Якщо є якесь захворювання - то так, треба лікувати. Якщо ж людина дуже метеозалежна - то нічого не допоможе, лише знімати симптоми. В мене в доньки з раннього дитинства так. Перевіряли вже все і в Україні, і в Канаді, відправляли на комп'ютерну томографію - фізичних ознак, які б викликали ці болі, немає. А як тільки перепади погоди, то вона мучається. Лікарі кажуть, що це не лікується
-
Місто Едмонтон.
-
В 2022 році
-
Якщо це через метеозалежність - то лише переїхати подалі від гір. Стане легше. Інші способи дуже не допоможуть
-
Міграційний адвокат: Лев Абрамович lev@atimmigrationlaw.com atimmigrationlaw.com
12 Jan 2024, 17:45
356369/447539
2 minutes ago