PR CUAET
-
Если подавались хотябы за месяц до конца срока действия, проблем быть не должно даже если новый не получили ещё а старый закончился.
-
Предлагаю хороший доход от 250 долларов за день. Пишите в личные сообщения
-
Будинок здається тільки через фірми, чи можна напряму з власником укласти договір також? Рент іде лендлорду, а ці виплати які на даунпеймент вони на чий рахунок нараховуються? Чи це все одним платежем на фірму з якою укладений договір а вони вже самі розприділяють?
-
Я спробую сісти сьогодні і податись. Чи ви знаєте як довго чекати після подачі? Я боюсь що в неї закінчиться статус а новий може ще не вступити в дію.
-
Злата [5001382145] заблоковано.
-
/ban
-
Я тільки не знаю чи подаватись на продовження ворк перміт ( бо вона не працювала) чи на візітор рекорд? І чи хтось знає чи буде уїй healthcare продовжене якщо вона чекає без статусу.
-
Thank you!
-
На ютубе есть видео, как продлить вп для куат украинцев
-
Щось chat gpt каже що треба переклад партнера диплома за 11 клас або який є
-
Дякую, а чи ви маєте посилання
-
Скажіть,будь ласка В кого була подібна ситуація Віза в новому паспорті дитини. Чи обов'язково робити візітор рекорд по новому паспорті чи можна заїжджати по візітор рекорд(дійсний до 26 р.) старого паспорта ?
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, може хтось стикався з таким і якось вирішив це питання. Завантажили Резерв+, але пише, що не на обліку , не вистачає якихось даних і рекомендують звернутися до ТЦК. Написали з цього приводу у застосунку, але відповіді немає. Хтось стикався з цим?