PR CUAET
-
Спрашивала про гуманитарку у граждан других стран, дали пр за 6-8 месяцев, знаю 2х. Почему нашим так долго тянут? Может, все таки создадут какую то отдельную программу для украинцев?
-
youtu.be/YNIjfELamL0?si=tTeA8engEyFFGhn4
-
Перезапустіть сесію. Пройдіть все спочатку
-
Пише ви впорались але перевірка не пройдена😭
-
Дуже всім дякую за варіанти❤️, зараз буду пробувати ще
-
В моєму випадку проблема завжди в освітленні. Зазвичай спрацьовує або прямо перед вікном в світлий час доби, або в одному кутку квартири, де світло відбивається від світлих стін. Лампи денного світу дуже не любить.
-
Хоч би на червень пустило😭
-
Спасибо большое за помощь и информацию !!! 👍🏻
-
Напевно , а когось порадити ? Бо кому не напишу у всіх черга до сіян кінця Навіть не знаю до кого звертатись Ще така проблема почала шукати свій диплом технічний а його немає тільки за 11 клас є свідоцтво Чи можна як гадаєте не вказувати тоді технічне навчання а показати тільки 11 клас свідоцтво? @OstapBosak
-
В Дии можно ? Я искал, но где-то пол года назад и не видел нигде.. Спасибо ! Я поищу еще раз )
-
Та по разному. И нашим некоторым быстро дают. Говорят, что и в этом году кто то говорил, что получил за 4-5 месяцев. Даже больше, вижу, что нашим все же быстрее дают. Может не все наши кейсы гуманитарные и думают, что как раз с ними делать
-
Привіт, не підкажете хто записувався недавно щоб забрати закордонний паспорт в Торонто, бо зайшла сьогодні але система не працює це тільки сьогодні чи вже тривалий час?