PR CUAET
-
Я теж їх бачу, але не можу підтвердити
-
Так отримав 24.11
-
Я ж не кажу що їх немає просто саме зараз не працює система
-
Підкажіть будь ласка, чи Ви отримали трек номер від DHL для відслідковування ?
-
Step 1: Hire an independent company that specializes in these types of deals. They will handle everything for you, including down payment options and future mortgage arrangements. Step 2: Engage a skilled lawyer to review the contract for you. It is important that this lawyer is your own and not one provided by the company. Never engage directly with the owner, as there is a high chance that you could lose all your money!
-
Я подавалася через адвоката, так вони кажуть, що в них є навіть нещодавній випадок отримання погодження (AIP) за 3 тижні. І весь процес - 3 місяці. А є й клієнти, які по 2 роки чекають. Є ті, хто отримує за 6 місяців. Правда, клієнтів українців в них чи нема чи мало дуже (вони не говорять ні українською, ні російською)
-
Можно попробовать в ветке хронология с помощью поиска найти случаи тех у кого был этот офис и вывести некое среднее
-
Дякую! В мене виготовлено теж 14.11, але ні паспорту, ні навіть трек номеру немає. Все оплатила 14.11 і вислала їм на по пошту 😕
-
Rent To Own You should hire a competent lawyer. The program exists, but there have not been many successful cases. Be cautious; many people have lost money without purchasing anything.
-
Я щось не розумію, це Alberta express entry чи express entry ?
-
Доброго дня, після отримання нового SIN створив новий аккаунт в CRA, але не проходить верифікацію через Interac, ні мені, ні дружині. Чи хтось стикався з таким? Замовили код доступу, але через страйк невідомо скільки чекати