PR CUAET
-
Я подавалася через адвоката, так вони кажуть, що в них є навіть нещодавній випадок отримання погодження (AIP) за 3 тижні. І весь процес - 3 місяці. А є й клієнти, які по 2 роки чекають. Є ті, хто отримує за 6 місяців. Правда, клієнтів українців в них чи нема чи мало дуже (вони не говорять ні українською, ні російською)
-
Можно попробовать в ветке хронология с помощью поиска найти случаи тех у кого был этот офис и вывести некое среднее
-
Дякую! В мене виготовлено теж 14.11, але ні паспорту, ні навіть трек номеру немає. Все оплатила 14.11 і вислала їм на по пошту 😕
-
Rent To Own You should hire a competent lawyer. The program exists, but there have not been many successful cases. Be cautious; many people have lost money without purchasing anything.
-
Я щось не розумію, це Alberta express entry чи express entry ?
-
Доброго дня, після отримання нового SIN створив новий аккаунт в CRA, але не проходить верифікацію через Interac, ні мені, ні дружині. Чи хтось стикався з таким? Замовили код доступу, але через страйк невідомо скільки чекати
-
Доброго дня, після отримання нового SIN створив новий аккаунт в CRA, але не проходить верифікацію через Interac, ні мені, ні дружині. Чи хтось стикався з таким? Замовили код доступу, але через страйк невідомо скільки чекати
-
Благодарю
-
Альберта
-
Ребят, скажите пожалуйста а на границу лэндится нужно ехать? Или по этой программе такого нет ?
-
Доброго дня. Подскажите пожалуйста, какие страны не впускают по продленному паспорту?
-
У кого було таке, що жодного підтвердження не надходило ані за 30, ані за 7, ані за 3 дні? І вас прийняли? Писала листи-тиша, на дзвінки не відповідають. Торонто. Аппоінтмент завтра
-
Мені прийшов email. Але краще перевіряйте і кабінет